Închide meniul

Tatăl lui Neymar şi-a făcut apariţia la funerariile lui Pele: „Neymar nu vine şi mi-a cerut să fiu aici”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 ianuarie 2023, 21:16

Tatăl lui Neymar şi-a făcut apariţia la funerariile lui Pele: „Neymar nu vine şi mi-a cerut să fiu aici

Tatăl lui Neymar şi-a făcut apariţia la funerariile lui Pele

Tatăl lui Neymar a ajuns la catafalcul lui Pele / Profimediaimages

Tatăl lui Neymar a fost prezent la funerariile lui Pele, care au loc la stadionul Vila Belmiro din Santos. Neymar da Silva Sr a transmis un mesaj de la catafalcul legendei Braziliei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul PSG, Neymar Jr, a rămas la PSG şi se pregăteşte pentru revenirea pe teren. L-a trimis pe tatăl său la Santos pentru a-i aduce un omagiu „Regelui” Pele.

Tatăl lui Neymar şi-a făcut apariţia la funerariile lui Pele

Neymar nu vine şi mi-a cerut să fiu aici. Pentru a sprijini familia. Ştim ce înseamnă să pierzi pe cineva şi nu doar am pierdut un sportiv, am pierdut un cetăţean, omul Pelé, Edson Arantes. Acest lucru ne întristează”, a spus Neymar da Silva Sr.

La catafalcul lui Pele a fost prezent şi Gianni Infantino. Preşedintele FIFA a anunţat că îşi doreşte ca, în amintirea lui Pele, fiecare din ţările afiliate la FIFA să denumească un stadion după numele singurului fotbalist care a câştigat de trei ori Cupa Mondială.

Reclamă

Sosit în Brazilia pentru a asista la ceremonia de înmormântare a lui Pele, Infantino a fost prezent la catafalcul legendarului fotbalist de la stadionul Vila Belmiro.

Pele este etern, iar FIFA îi va aduce un omagiu Regelui! Am cerut tuturor federaţiilor din lume să se ţină un moment de reculegere în memoria lui, înaintea meciurilor. Şi pot să spun acum că le vom cere celor 211 federaţii afiliate să redenumească un stadion, în memoria lui Pele. În fiecare ţară trebuie să existe un stadion cu numele lui. Generaţiile viitoare trebuie să îşi amintească de Pele!”, a spus Infantino, potrivit news.ro.

Mii de persoane stau la rând pentru a-i aduce un ultim omagiu idolului fotbalului brazilian. Înmormântarea lui Pele va avea loc, marţi, începând cu ora 15.00.

Reclamă 4 / 0/3

Soţia lui Pele, Marcia Aoki, care s-a îmbrăţişat cu fiul legendarului fotbalist, Edinho. „Am ajuns acasă„, a scris Edinho pe Twitter, la o postare în care apare având mâna pe sicriul tatălui său.

Maria Lucia, sora lui Pele, a afirmat că, la 21 decembrie, a fost la spitalul Albert Einstein din Sao Paulo, unde legendarul fotbalist era internat, şi a spus că acesta „simţea”că se apropie sfârşitul.

Am fost cu el în 21 decembrie. Era foarte calm, am vorbit puţin, dar deja mi-am dat seama că simţea, ştia că va pleca. Era foarte credincios, spunea: Totul este în mâinile Domnului. Şi i-am spus: Este adevărat, El ştie când e momentul”, a mărturisit Maria Lucia, în presa braziliană.

În schimb, mama lui Pele, Celeste, în vârstă de 100 de ani, nu ştie că fiul ei a murit: „Nu ştie nimic. E în lumea ei. Deschide ochii când pomenesc de el, dar nu îşi dă seama ce spun”, a afirmat Maria Lucia, în vârstă de 78 de ani.

Cum și-a luat Neymar rămas bun de la Pele

Neymar a avut o reacție emoționantă, pe contul său de Instagram, la scurt timp după ce s-a aflat că Pele a murit. I-a mulțumit legendei Selecao pentru tot ceea ce a făcut în sportul rege și pentru echipa națională.

Aș spune că înainte de Pele, fotbalul era doar un sport. Pele a schimbat totul. A transformat fotbalul în artă, în divertisment. El a dat glas celor săraci, negrilor și mai ales a dat vizibilitate Braziliei.

Fotbalul și Brazilia și-au ridicat statutul datorită Regelui! A dispărut, dar magia lui va rămâne. Pele este ETERN!!„, a fost mesajul postat de Neymar.

Reclamă

Postarea atacantului de 30 de ani din naționala Braziliei a devenit imediat virală. A adunat, într-o singură oră, aproape 7 milioane de aprecieri. Carles Puyol și Arthur Melo au fost printre cei care au comentat la mesajul lui Neymar.

Recomandări
  • Neymar şi-a trimis tatăl la funerariile lui Pele
  • Pele a murit la 82 de ani

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și