Închide meniul
Video

Teodora Meluță le spune nu fotbaliștilor! Cu cine ar ieși jucătoarea la o cină romantică

Antena Sport Publicat: 22 aprilie 2020, 17:35

  • Teodora Meluță este una dintre cele mai talentate fotbaliste din România
  • Jucătoarea a refuzat propunerile din lumea fotbalului
  • Teodora Meluță a vorbit și despre posibilitatea de a se transfera în America

Cea mai bună fotbalistă a României, Teodora Meluţă, s-a săturat de izolare. Toata ziua croşetează, pictează şi gătește pentru părinţi. Fanii îi dau idei jucătoarei de națională: îi cer să pozeze în reviste.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Am primit în trecut, dar am spus <pas> acestor oferte. Probabil că în viitor o să accept şi aceste propuneri, dar în prezent prioritar este fotbalul", a spus fotbalista pentru AntenaSport. 

Fără relații la locul de muncă 🙂

Fotbaliștii o sună degeaba pe Meluță. N-ar ieși nici măcar cu idolul ei, Sergio Ramos. La o cină romantică ar merge cu altcineva.

Reclamă

"Cu Maluma! E unul dintre cântăreţii mei preferaţi şi cu fotbalişti nu aş vrea să iau cina. Nu mi-ar plăcea să fiu cu un fotbalist", susține Teodora Meluță. 

Teodora Meluță refuză visul american

Coman, Bancu sau Mihăilă sunt jucătorii din Liga 1 doriți în America. Teodora Meluță n-ar fi interesată de un transfer în State. 

Reclamă

"Sincer, e un campionat puternic, dar cred că aş prefera Europa, poate pe la sfârşitul carierei, să fac pasul spre America", a spus jucătoarea. 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
O echipă din Ţara Galilor riscă o penalizare de 141 de puncte
Fotbal extern • 12 dec., 19:11
O echipă din Ţara Galilor riscă o penalizare de 141 de puncte! Acuzaţiile dure care i se aduc clubului
Suporter.as.ro • 26 oct., 21:11
Echipa de fotbal feminin din Baia Mare e mândria Maramureşului! Trimite jucătoare la naţionalele mici ale României
Megan Rapinoe s-a retras din activitate
Fotbal extern • 25 sept., 19:31
Megan Rapinoe, cea mai titrată jucătoare de fotbal feminin, s-a retras din activitate! E campioană mondială şi campioană olimpică
Luis Rubiales și-a dat demisia de la conducerea Federației Spaniole de Fotbal!
Fotbal extern • 11 sept., 0:41
Luis Rubiales și-a dat demisia de la conducerea Federației Spaniole de Fotbal!
Teodora Meluţă e convinsă că naţionala lui Edi Iordănescu va ajunge la EURO 2024
Suporter.as.ro • 28 iul., 20:37
Teodora Meluţă e convinsă că naţionala lui Edi Iordănescu va ajunge la EURO 2024: „Batem Kosovo cu 2-0 şi ne calificăm”