Închide meniul

The Man de la Milan! ”Perla” FCSB-ului, în vizorul liderului din Serie A. ”Paolo Maldini a pus ochii pe el”

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 5 ianuarie 2021, 15:47

The Man de la Milan! ”Perla” FCSB-ului, în vizorul liderului din Serie A. ”Paolo Maldini a pus ochii pe el”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dennis Man ar fi dorit de Paolo Maldini la AC Milan

După ce Fiorentina, fosta echipă a lui Adrian Mutu, a recunoscut interesul pentru Man, acum și Milan se pare că s-ar interesa de tânărul român potrivit celor de la milanlive.it, care relatează că antrenorul Maldini ”ar fi pus ochii” pe tânărul român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cazul grupării viola, suma mare de transfer cerută de Gigi Becali pentru una din ”perlele” sale i-a făcut pe cei de la Fiorentina să dea înapoi, chiar dacă ”Briliantul” Mutu ar fi pus o vorbă bună la Cesare Prandelli.

În ceea ce o privește pe Milan, Man i-ar fi fost recomandat lui Paolo Maldini de către Geoffrey Moncada, nou-venitul șef al departamentului de scouting de la echipă. Moncada s-a remarcat la AS Monaco, fiind cel care l-a descoperit pe Kylian Mbappe.

Italienii bat pasul înapoi din cauza prețului cerut de Gigi Becali pentru Dennis Man

Gigi Becali nu este dispus să renunţe la preţul pe care îl cere încă din vară. Este şi motivul pentru care oficialii Fiorentinei nu s-au grăbit să bată palma cu patronul roş-albaştrilor.

"Gruparea viola încearcă să obţină un acord cu echipa din capitala României, care pentru moment nu scade din preţul solicitat iniţial de 15 milioane de euro. Ar putea aştepta câteva zile până să încerce să dea lovitura, sperând că românii vorm mai coborî preţul. Atacantul este un pion important pentru prezent şi pentru viitor", au spus jurnaliştii italieni de la violanews.com

Reclamă

"Eu cred că Man va pleca primul. Pentru Man am și acum oferta de 12 milioane. Adică am, dar nu mă mai interesează, pentru că am refuzat-o. Adică, de la 15 am scăzut la 14. A zis că până pe data de 10 ianuarie o să dea un răspuns. E din Italia. Man cred că va pleca… I-am spus 14. Daca dă 14 pleacă, dacă dă 12 nu-l dau", spunea Gigi Becali înainte de Revelion.

Dennis Man este cotat la 6.5 milioane de euro în acest moment de către transfermarkt. El și-a crescut valoarea prin evoluțiile bune din acest sezon, deoarece până atunci era cotat la doar 5 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Dennis Man, în vizorul lui Milan
  • Cine l-a sfătuit pe Paolo Maldini

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și