Închide meniul

Titularul lui FCSB care ar putea fi operat: "E o situaţie mai complicată!" De ce se teme Toni Petrea de Clinceni şi ce jucător a pierdut în barajul din Liga a 3-a

Antena Sport Publicat: 9 mai 2021, 14:39 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:57

Titularul lui FCSB care ar putea fi operat: "E o situaţie mai complicată!" De ce se teme Toni Petrea de Clinceni şi ce jucător a pierdut în barajul din Liga a 3-a

Hepta

Toni Petrea, antrenor FCSB

  • FCSB - Clinceni, mâine, de la 21:30
  • Meciul va fi Live Text, pe AS.ro

Lucian Filip a revenit pe teren după 11 luni. El a jucat în turul barajului de promovare în Liga a 2-a, câştigat cu 1-0 contra lui Afumaţi. Filip a ieşit cu probleme medicale în minutul 83. Toni Petrea l-a taxat pe Bogdan Vintilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Am trimis câţiva jucători acolo, care au evoluat destul de mult. Sper să mă mai pot baza şi eu pe câţiva dintre ei (n.r. râde). O evoluţie bună, sper să meargă mai departe pentru barajul pentru CSA", i-a transmis Toni Petrea antrenorului de la FCSB II.

În afara lui Filip, FCSB II a mai contat pe Nedelcu, Oaidă, Simion, Buziuc și Niță, care au fost aduşi de la prima echipă.

Reclamă

Toni Petrea, anunţ îngrijorător despre Adrian Şut: "Se vedem dacă se va ajunge la operaţie"

Petrea e sigur însă că nu se va mai baza pe Adrian Şut, fotbalistul care se impusese ca titular pe postul de mijlocaş la închidere.

"E o situaţie mai complicată la Adrian (n.r. Şut). Are şi o problemă mai veche, la genunchi, să vedem dacă se va ajunge la operaţie. Nu ştiu încă detalii despre perioada de recuperare şi despre ce va fi pe viitor. Cert e că pe finalul acesta de sezon nu ne vom mai baza pe el", a dezvăluit antrenorul roş-albaştrilor.

Reclamă

FCSB va juca mâine cu Academica Clinceni, echipă pe care a învins-o în turul din play-off cu 2-0, în deplasare. Chiar şi aşa, Toni Petrea se teme.

"Un adversar care şi-a atins obiectivul cu această calificare în play-off, dar tocmai acest lucru poate fi periculos pentru noi. Mă gândesc că vor putea evolua fără inhibiţii, fără presiune suplimentară. Trebuie să fim foarte, foarte atenţi. Sunt trei puncte foarte importante pentru noi. Ne dorim să ţinem aproape de locul 1 şi să ducem lupta până la capăt, cap la cap, până la ultima etapă a play-off-ului", a declarat Toni Petrea.

Toni Petrea le-a cerut jucătorilor săi să nu se uite la CFR Cluj – Sepsi

Tot mâine va juca şi rivala lui FCSB, CFR Cluj, care o înfruntă pe Sepsi de la 19:00, înainte ca roş-albaştrii să înceapă duelul cu Academica Clinceni. 

Reclamă 4 / 0/3

"Contează rezultatele celorlalte echipe, e normal. Dar cel mai important e să fim concentraţi la jocul nostru, pentru că noi avem nevoie de victorie neapărat. În mintea jucătorilor trebuie să fie doar jocul cu Academica Clinceni", a mai spus Toni Petrea, la conferinţa de presă dinaintea partidei cu Sepsi.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:05 Barcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 20:59 Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB 20:59 Bernadette Szocs – Prithika Pavade LIVE VIDEO (marţi, 17:00, AntenaPLAY). „Finala” Grupei 11 de la Cupa Mondială Macao 2024 20:27 FotoIlie Năstase, apariţie de gală alături de soţie! Ioana a strălucit pe covorul roşu la lansarea filmului despre viaţa lui „Nasty” 20:22 Bernadette Szocs, performanţă unică în carieră! „Bernie” îşi continuă drumul spre obiectivul uriaş 20:17 Tatăl Cristinei Neagu a murit! Clipe dificile pentru cea mai bună handbalistă a României 20:00 Rafael Nadal a revenit cu victorie în circuitul ATP! Prestaţie de zile mari a spaniolului în primul tur de la Barcelona 19:54 „Te interesează Rapid?” Răspunsul oferit imediat de Marius Şumudică, după plecarea lui Cristiano Bergodi: „Aste e prioritatea!” 19:29 Dan Şucu pregăteşte schimbări majore la Rapid, după demiterea lui Cristiano Bergodi: „Prea mulţi băieţi buni la ei acasă” 19:06 Un alt club de top a intrat în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Se luptă cu Borussia Dortmund pentru semnătura românului Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB
Liga 1 • 20:59
Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB
Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Liga 1 • 18:25
„Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Liga 1 • 17:44
„Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB
Liga 1 • 13:43
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional!
Mihai Stoica a dezvăluit cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului
Liga 1 • 10:00
Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului