Închide meniul

TOP 20 al jucătorilor care pot semna cu orice echipă pe 1 ianuarie 2024. Mbappe, printre starurile de 543 de milioane de euro

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 decembrie 2023, 14:54

Reclamă
TOP 20 al jucătorilor care pot semna cu orice echipă pe 1 ianuarie 2024. Mbappe, printre starurile de 543 de milioane de euro

TOP 20 al jucătorilor care pot semna cu orice echipă pe 1 ianuarie 2024

Kylian Mbappe, Adrien Rabiot și Aaron Wan-Bissaka pot pleca gratis în vară / Colaj Profimediaimages

Cum arată TOP 20 al jucătorilor care pot semna cu orice echipă pe 1 ianuarie 2024. Kylian Mbappe este și de această dată cel mai râvnit star care intră în ultimele șase luni de contract. Atacantul lui PSG este pe punctul de a primi o nouă ofertă oficială de la Real Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurnaliștii de la football365.com au stabilit topul fotbaliștilor care sunt pe final de contract. Cei 20 valorează, în total, 543 de milioane de euro. PSG, Manchester United și West Ham au câte doi reprezentanți. Interes uriaș este și pentru Rafa (Benfica) și Taremi (Porto), care mai au 6 luni de contract. Aceștia fac spectacol în Liga Portugal, competiție transmisă LIVE în AntenaPLAY.

TOP 20 al jucătorilor care pot semna cu orice echipă pe 1 ianuarie 2024

Pe poziția secundă este Adrien Rabiot, cel care tocmai a ajutat-o pe Juventus să câștige derby-ul cu AS Roma. Mijlocașul francez și-a ajutat echipa să se apropie la două puncte de liderul Inter.

1. Kylian Mbappe (PSG) – 180 de milioane de euro (cota de piață actuală)
2. Adrien Rabiot (Juventus) – 40 de milioane de euro
3. Tomas Soucek (West Ham) – 35 de milioane de euro
4. Piotr Zielinski (Napoli) – 30 de milioane de euro
5. Guido Rodríguez (Real Betis) – 24 de milioane de euro
6. Rafa (Benfica) – 18 milioane de euro
7. Aaron Wan-Bissaka (Manchester Utd) – 20 de milioane de euro
8. Presnel Kimpembe (PSG) – 20 de milioane de euro
10. Che Adams (Southampton) – 15 milioane de euro
11. Mehdi Taremi (Porto) – 12 milioane de euro
12. Kelechi Iheanacho (Leicester) – 16 milioane de euro
13. Josh Brownhill (Burnley) – 18 milioane de euro
14. Wilfred Ndidi (Leicester) – 18 milioane de euro
15. Alex Meret (Napoli) – 15 milioane de euro
16. Victor Lindelof (Manchester United) – 18 milioane de euro
17. Pablo Fornals (West Ham) – 17 milioane de euro
18. Gabriel Barbosa (Flamengo) – 17 milioane de euro
19. Lloyd Kelly (Bournemouth) – 16 milioane de euro
20. Koke (Atletico Madrid) – 14 milioane de euro

Real Madrid, asalt final pentru transferul lui Kylian Mbappe

Real Madrid mai face o încercare şi începe un asalt final pentru transferul lui Kylian Mbappe. Florentino Perez a trecut peste dezamăgirea din vară şi e gata să forţeze noi negocieri cu starul lui PSG. Vrea să îşi vadă visul împlinit şi să îl aducă pe Mbappe, gratis, pe Santiago Bernabeu.

Reclamă

Potrivit jurnaliştilor de la marca.com, şefii lui Real Madrid vor relua discuţiile cu Kylian Mbappe săptămâna viitoare. Atacantul francez intră în ultimele 6 luni de contract şi poate negocia cu orice club. Poate ajunge la gruparea blanco, pe 30 iunie, din postura de jucător liber de contract.

Spaniolii anunţă că conducătorii Realului au un draft de contract încă din luna mai a anului trecut, când cele ajunseseră la un acord cu Mbappe. Starul fotbalului mondial a fost convins pe ultima sută de metri, de Nasser Al-Khelaifi, să continue la campioana Franţei.

Madrilenii sunt pregătiţi să ofere acelaşi salariu anual de atunci, 26 de milioane de euro, net! La acesta se adaugă un bonus de 130 de milioane de euro la semnătură. Oferta este astronomică! Mbappe ar deveni cel mai bine plătit jucător din lotul lui Carlo Ancelotti.

Reclamă 4 / 0/3

Sursa citată anterior anunţă că este ultima tentativă a lui Florentino Perez de a-l transfera pe Kylian Mbappe. „Este acum sau niciodată”, precizează Marca. Preşedintele liderului din La Liga a stabilit şi un ultimatum. Pentru a nu repeta ceea ce s-a întâmplat în trecut, Perez a stabilit o dată până la care aşteaptă un răspuns. The Athletic a dezvăluit că Mbappe are timp până la mijlocul lunii ianuarie să se hotărască dacă va semna cu Real Madrid.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și