Închide meniul

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | Adi Mutu îi ameninţă pe nemţi: "Noi întotdeauna vom juca la victorie". Ce probleme are înaintea bătăliei pentru calificarea în sferturi la Euro U21

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 martie 2021, 13:38

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | Adi Mutu îi ameninţă pe nemţi: "Noi întotdeauna vom juca la victorie". Ce probleme are înaintea bătăliei pentru calificarea în sferturi la Euro U21

profimediaimages

Adrian Mutu, încrezător înainte de România U21-Germania U21

Selecţionerul spune că micii tricolori vor juca la victorie, deşi ne putem califica şi cu un egal sau chiar cu o înfrângere, în funcţie de rezultatul din celălalt meci al grupei, dintre Olanda şi Ungaria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România U21 – Germania U21 |Adrian Mutu: "Noi întotdeauna vom juca la victorie"

Mutu i-a lăudat pe nemţi şi a mai spus că nu se gândeşte la calculele extrem de complicate din grupa României. Calificarea se poate decide chiar şi la numărul de cartonaşe galbene!

"Nu ne facem calcule, nu ne-am făcut nici la început şi nu ne facem nici acum. Este un meci important. Bineînţeles că suntem calificaţi cu o victorie. Noi întotdeauna vom juca la victorie. 

Ştiu că mereu au jucat foarte bine (n.r. Germania) şi pentru mine este o pretendentă la trofeu. Mă aştept la un meci greu, în care siguranţă ei nu vor juca la egal. O să îşi dorească să câştige", a spus Adrian Mutu.

România U21 – Germania U21 |Adrian Mutu: "Nu e uşor pentru copiii ăştia să joace la 3 zile"

Mutu trebuie să se descurce fără doi dintre titulari contra Germaniei. Marius Marin şi George Ganea vor fi suspendaţi. Şi oboseala acumulată în meciurile cu Olanda şi Ungaria îl îngrijorează pe selecţioner. 

Reclamă

"Sunt sigur că pentru ambele echipe o să fie şi mai dificil din cauza oboselii. Nu e uşor pentru copiii ăştia să joace la 3 zile. Ne vom bate pentru fiecare minge şi suntem gata să jucăm la victorie.

Urmează un meci greu din punct de vedere fizic. Îi avem pe Dulca şi pe Adi Petre gata să intre în locul jucătorilor suspendaţi", a mai spus Mutu la conferinţa de presă din Ungaria.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • România U21 - Germania U21, marţi, de la 19:00
  • Meciul va fi Live Text pe AS.ro

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:22 FCU Craiova – Dinamo 1-1! Blănuță, eroul oltenilor! „Câinii” puteau ieși din zona roșie! Au condus până în minutul 90 19:20 VideoCe au scandat fanii FCSB-ului, când a apărut autocarul înaintea derby-ului cu Rapid! Florinel Coman a declanşat isterie 19:05 Motivul pentru care Dan Petrescu nu a ajuns încă la CFR Cluj. De ce nu încearcă să salveze sezonul ardelenilor 18:50 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele de start 18:36 NEWS ALERTSimona Halep s-a retras din turneul de la Madrid! Motivul din spatele deciziei româncei 18:34 Ce notă a primit George Pușcaș, după ce a marcat în Bari – Pisa 1-1! I-a impresionat pe specialiști, după ce și-a salvat echipa 18:17 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 18:17 Foto„Cobra” Adrian Ilie a împlinit 50 de ani! Mesajul plin de emoţie primit de la fiica lui, Milana 18:16 “Povestea mea a fost fantastică” Gabrine Muguruza și-a anunțat retragerea din tenis! Anunțul care a surprins pe toată lumea 18:06 „Suntem capabili” Luis Enrique, obiectiv uriaș în ultimul sezon al lui Kylian Mbappe la PSG. Ce le-a transmis jucătorilor Vezi toate știrile
Citește și