Închide meniul

TOȚI PENTRU ROMÂNIA | România U21 – Olanda U21 1-1. Andrei Ciobanu a înscris golul zilei la EURO. Tricolorii au luptat admirabil

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 martie 2021, 17:40

TOȚI PENTRU ROMÂNIA | România U21 – Olanda U21 1-1. Andrei Ciobanu a înscris golul zilei la EURO. Tricolorii au luptat admirabil

profimediaimages.ro

România, remiză cu Olanda

  • România U21 - Olanda U21 1-1
  • Andrei Ciobanu, golul zilei la EURO U21

România U21 – Olanda U21 1-1

Tricolorii au luptat admirabil pe Bozsik Arena. Chiar dacă au fost dominaţi de olandezi la capitolul posesie, românii au avut o prestaţie foarte bună şi au remizat cu Olanda, 1-1. Ambele goluri au fost marcate în prima repriză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elevii lui Mutu s-au văzut conduşi încă din minutul 16, când Perr Schuurs a deschis scorul. Fundaşul lui Ajax nu a fost marcat de Denis Ciobotariu. Avantajul olandezilor a durat doar 4 minute. Andrei Ciobanu a bătut perfect o lovitură liberă, la fel cum o făcea "Briliantul" pe vremuri. Fundaşul Viitorului a trimis balonul de la aproape 25 de metri, iar Kjell Scherpen a rămas fără replică.

În repriza secundă, România a trimis nu mai puţin de 5 şuturi pe spaţiul porţii. Acelaşi Ciobanu şi-a încercat norocul cu două "torpile" în ultimele minute, însă nu a avut sorţi de izbândă. O ocazie uriaşă a avut şi Paşcanu, care putea aduce toate cele 3 puncte în tabăra tricolorilor. Nici acesta nu a reuşit să înscrie.

Reclamă

În urma acestui rezultat, România se află pe locul 3 în Grupa A, la egalitate cu Olanda. Germania ocupă prima poziţie după victoria cu 3-0 în faţa Ungariei.

În următorul meci de la EURO U21, România va juca cu gazdele turneului. Ungaria – România se joacă sâmbătă, 27 martie, şi va fi LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă

Min. 90+3: Final de meci. Tricolorii au obţinut o remiză în primul meci de la EURO U21.

Min. 90+2: Dublă ocazie pentru Andrei Ciobanu, care trimite două şuturi puternice!

Min. 73: Germania face spectacol în meciul cu Ungaria. Nemţii condus cu 3-0. Baku a reuşit "dubla".

Reclamă 4 / 0/3

Min. 66: Ocazie uriaşă România! Paşcanu a fost aproape de gol. Fundaşul a lovit puternic mingea cu capul, însă peste poarta Olandei.

Min. 64: Andrei Vlad, intervenţie fabuloasă în faţa olandezilor!

Min. 63: Germania a deschis scorul în confruntarea cu Ungaria, prin Nmecha. Nemţii ocupă în acest moment primul loc în Grupa A.

Min. 46: A început repriza secundă.

  • Posesie prima repriză: România 28% – Olanda 72%

Min. 45+1: Pauză pe Bozsik Arena, 1-1. 

Min. 41: Ganea trimite un şut pe spaţiul sporţii. Măţan, un car de nervi. Mijlocaşul aştepta o pasă şi este scos din sărite de decizia colegului său.

Min. 32: Darius Olaru încearcă şi el să îl surprindă pe portarul Olandei cu un şut puternic.

Reclamă

Min. 20: GOOOL România! Tricolorii marchează cu o execuţie fabuloasă! Andrei Ciobanu a trimis o torpilă de la aproape 25 de metri. Kjell Scherpen a rămas fără replică!

Min. 16: GOL Olanda. Perr Schuurs a deschis scorul, după o greşeală uriaşă în defensivă a tricolorilor. Denis Ciobotariu este cel care a gafat.

Min. 10: Moruţan ia o fază pe cont propriu în careul advers. Mingea ajunge la Andrei Ciobanu, care trimite un şut peste poarta Olandei.

Min. 4: Ocazie România. Olimpiu Moruţan a trimis un şut puternic de la distanţă pe spaţiul porţii lui Kjell Scherpen.

Min. 1: A început meciul!

România U21: A. Vlad – Haruț, Ciobotariu, Pașcanu – Boboc, Olaru, M. Marin (cpt.), Ciobanu, Moruțan – G. Ganea, Mățan

Rezerve: Aioani, Eșanu – Chindriș, Drăgușin, Vlădoiu, Opruț, Oaidă, Dulca, Itu, Cîmpanu, O. Popescu, A. Petre

Olanda U21: Scherpen – Zeefulk, Schuurs, Teze, Bakker – Reis, De Wit, Koopmeiners (cpt.) – Lang, Boadu, Kluivert

Rezerve: Bijlow, Paes – Botman, Kadioglu, Doekhi, Gakpo, Malacia, Ekkelenkamp, Geertruida, Brobbey, Harroui, Dilrsoun

UPDATE 24 martie – Gigi Becali, gata să dea un nou tun financiar! Spaniolii de la Marca, cuvinte uriaşe despre "perla" Octavian Popescu. Detalii AICI 

UPDATE 24 martie – Radu Drăguşin, comparaţie uriaşă cu Virgil van Dijk! Englezii anunţă giganţii care au vrut să-l cumpere de la Juventus. Detalii AICI 

UPDATE 24 martie – Adrian Mutu, ridicat în slăvi de presa din Italia: "Geniul este pe banca României". Italienii au analizat la sânge România U21. Ce concluzii au tras. Detalii AICI

Puștii "Briliantului" au nevoie de un start excelent pentru a spera la calificarea în sferturile de finală ale turneului final. Mai sunt în grupă cu Germania U21 și Ungaria U21, iar primele două clasate continuă în competiție. 

LIVE TEXT ROMÂNIA U21 – OLANDA U21. ECHIPA PROBABILĂ A TRICOLORILOR

Vlad – Boboc, Drăgușin, Chindriș, Haruț – Moruțan, M. Marin, Olaru – Oct. Popescu, Ganea, Mățan 

România U21 va juca, în premieră, la două ediții consecutive de Campionat European. În 2019, când era condusă de pe bancă de Mirel Rădoi, a depășit orice așteptări și a ajuns până în semifinale. 

Adrian Mutu este acum pe bancă și speră să egaleze performanța de atunci. S-a pregătit ca la carte și s-a uitat chiar și la meciul din 1998, când România pierdea la Bucureşti cu Olanda, scor 1-2.

"Chiar astăzi mă uitam la România Olanda din 1998 şi sper ca rezultatul să fie diferit. Să mergem înainte, să ne jucăm şansele şi mâine vom da totul pe teren. Nu este uşor să le iau presiunea de pe umeri. 

Ei au şi presiunea rezultatului anterior de la Campionatul European. Au semifinala jucată cu generaţia lui Mirel Rădoi. Ei au parcursul lor. Emoţii au, dar fac parte din viaţa unui fotbalist", a spus Adrian Mutu într-o conferinţă de presă.

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | Programul României la EURO U21

România va disputa în această lună cele trei meciuri din faza grupelor la turneul final găzduit de Ungaria şi Slovenia. În premieră, fazele eliminatorii vor loc în altă perioadă: 31 mai şi 6 iunie 2021.

Lotul României pentru EURO U21

Portari: Andrei Vlad (FCSB), Marian Aioani (Chindia Târgoviște), Mihai Eșanu (Dinamo București)

Fundași: Ștefan Vlădoiu (Universitatea Craiova), Denis Haruț (FCSB), Alexandru Pașcanu (Ponferradina/Spania), Andrei Chindriș (FC Botoșani), Denis Ciobotariu (CFR Cluj), Radu Drăgușin (Juventus/Italia), Raul Opruț (AFC Hermannstadt), Radu Boboc (FC Viitorul)

Mijlocași: Marius Marin (AC Pisa/Italia), Marco Dulca (Chindia Târgoviște), Răzvan Oaidă (FCSB), Cătălin Itu (CFR Cluj), Darius Olaru (FCSB), Andrei Ciobanu (FC Viitorul), Olimpiu Moruțan (FCSB), Octavian Popescu (FCSB), Alexandru Cîmpanu (Universitatea Craiova), Alexandru Mățan (Columbus Crew/SUA)

Atacanți: George Ganea (FC Viitorul), Adrian Petre (UTA Arad)

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Adrian Mutu trage un semnal uriaş de alarmă, după Columbia - România 3-2
AntenaPLAY • 27 mart., 12:23
Adrian Mutu trage un semnal uriaş de alarmă, după Columbia – România 3-2: „Ne aşteaptă vijelia la EURO”. Lucrul pozitiv remarcat
România U21, victorie dramatică cu Armenia U21
Echipa naţională • 26 mart., 16:54
România U21, victorie dramatică cu Armenia U21! „Eroul” naţionalei, copleşit de emoţii: „Mi-a marcat cariera!”
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Adrian Mutu şi-a făcut implant de păr în Turcia
Extra • 19 mart., 12:51
FOTO
Adrian Mutu şi-a făcut implant de păr în Turcia: „Nu e dureros, am dormit! Timpul nu iartă pe nimeni!”