Închide meniul

Tragedie în Ucraina! Un antrenor de la Șahtior Donețk, ucis în timpul războiului: „A fost lovit de un glonț rusesc”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 martie 2022, 9:57

Tragedie în Ucraina! Un antrenor de la Șahtior Donețk, ucis în timpul războiului: „A fost lovit de un glonț rusesc

Un antrenor de la Șahtior, ucis de ruși

Profimediaimages

„Unul dintre angajații noștri a fost ucis. Era antrenor la echipele de copii”, a transmis Sehyi Palkin, cel care este CEO la Șahtior, potrivit dailymail.co.uk.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Încă o dramă în fotbalul din Ucraina

Și-a pierdut viața după ce a fost lovit de fragmentul unui glonț rusesc„, a precizat conducătorul echipei care a obținut cele mai importante succese cu Mircea Lucescu pe bancă.

Și doi fotbaliști ucraineni au murit, zilele trecute, în încercarea de a-și apăra țara. Vitalii Sapylo (21 de ani) și Dmytro Martynenko (25 de ani) au fost printre primele victime ale războiului.

Gândurile noastre sunt la familiile, prietenii și colegii de echipă ai tinerilor fotbaliști ucraineni Vitalii Sapylo și Dmytro Martynenko, primele pierderi înregistrate de fotbal în acest război. Fie ca amândoi să se odihnească în pace„, a fost mesajul celor de la FIFPRO.

Sapylo era portar la echipa de tineret a lui Karpaty Lvov și s-a înrolat în armată după ce Ucraina a fost invadată de ruși. A devenit comandant de tank și și-a pierdut viața în încercarea de a apăra Kievul.

Reclamă

Era un băiat atât de amuzant și de iubitor. A fost bombardat de blestematul de Putin. El mi-a luat copilul de lângă mine. Fiul meu a vrut cu adevărat să lupte. Primul tanc s-a stricat, apoi al doilea, dar sub nicio circumstanță el nu a vrut să plece de pe front. El a cerut și a treia șansă. Acesta din urmă i-a adus somnul etern„, a fost mărturia șocantă a tatălui lui Vitalii în BILD.

Citește și:
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și