Închide meniul

Italienii îi dau planurile peste cap lui Gigi Becali! Aşteptat la FCSB, Joyskim Dawa este dorit în Serie A

Viviana Moraru Publicat: 21 iunie 2022, 15:25

Italienii îi dau planurile peste cap lui Gigi Becali! Aşteptat la FCSB, Joyskim Dawa este dorit în Serie A

Transferul lui Joyskim Dawa la FCSB, poate pica

Joyskim Dawa, în timpul unei partide pentru Botoşani/ Hepta

  • Gigi Becali îl poate pierde pe Joyskim Dawa
  • Fundaşul de la Botoşani, ofertat din Serie A

Gigi Becali îl poate pierde pe Joyskim Dawa.  Fundaşul se află în atenţia mai multor cluburi din Italia. Patronul FCSB, cât şi Valeriu Iftime, au anunţat că s-au înţeles în privinţa transferului fundaşului la FCSB, însă înţelegerea poate pica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Presa din Italia anunţă că Salernitana şi Torino sunt interesate de Joyskim Dawa, de la Botoşani. Pe lângă formaţiile din Serie A, Perugia, din liga secundă italiană, a înaintat deja o ofertă pentru apărătorul central.

Gigi Becali îl poate pierde pe Joyskim Dawa

Joyskim Dawa este dorit de Gigi Becali la FCSB. În ultimele zile, cele două părţi au anunţat transferul fundşului, însă mutarea poate pica în urma ofertelor venite din Italia. Dawa evoluează la Botoşani din vara trecută, fiind unul dintre jucătorii de bază în echipa lui Marius Croitoru sezonul recent încheiat.

Reclamă

„Fundașul camerunez de la Botoșani este dorit în România atât de Cluj (n.r. – CFR Cluj), cât și de Steaua București (n.r. – FCSB), dar se află și în vizorul mai multor cluburi din Serie A.

De la Salernitana la Torino, multe echipe s-au interesat de fundașul central născut în 1996, care a primit deja o ofertă de la ambițioasa Perugia din Serie B”, a titrat italienii de la Tuttomercatoweb.

Reclamă

Gigi Becali a explicat ce se întâmplă cu transferul lui Joyskim Dawa la FCSB

Gigi Becali a explicat că Dawa cere un salariu mai mare de 12.000 de euro, lucru cu care finanțatorul „roș-albaștrilor” nu este de acord. Latifundiarul din Pipera i-a prezentat lui Dawa cele două soluții pe care le are, la ora actuală.

În plus, Becali a dezvăluit că mai are în vizor doi fundași centrali, ambii cu un fizic impresionant. Potrivit patronului FCSB, unul dintre ei joacă pentru naționala Georgiei.

„Nu s-a complicat nimic. Am înțeles că e în drum spre București (n.r. – Dawa). Vrea, bine, nu vrea, rămâne la Botoșani. De la 4.000 de euro primea 12.000. Dacă vrea mai mult, să fie sănătos. Mai am un grec și un georgian. E în echipa națională a Georgiei, 1,96 metri. Și am și un grec, de 1,92. E posibil să mai aducem. Aici am fost deficitari. Greu să câștigi campionatul dacă n-ai fundași centrali.

Reclamă 4 / 0/3

Noi n-am avut fundași centrali deloc. O să vină să semneze contractul (n.r. – Dawa). El are două soluții: ori rămâne la Botoșani încă un an, ori semnează cu mine. Nu mai poate ajunge la CFR. Poate peste un an, să rămână la Botoșani și apoi să meargă la CFR. Botoșani a semnat cu noi deja, nu poți semna două contracte (n.r. – cu FCSB și CFR).”, a declarat Gigi Becali, pentru sport.ro.

Rachid Bouhenna, prezentat oficial la FCSB

Rachid Bouhenna a fost prezentat oficial la FCSB. Vicecampioana a făcut anunţul prin intermediul unui comunicat de presă. Francezul s-a despărţit de CFR Cluj şi se va lupta pentru titlu alături de gruparea roş-albastră.

Rachid Bouhenna a adunat 19 meciuri pentru CFR Cluj în stagiunea recent încheiată. Fundaşul francez cotat la 500.000 de euro a ajuns liber de contract la vicecampioana României.

„Bine ai venit, Rachid Bouhenna!

Rachid Bouhenna, care a evoluat pentru CFR Cluj în sezonul trecut, a devenit, începând de marți, jucătorul FCSB.

Fundașul francez în vârstă de 30 de ani va evolua cu numărul 29 și a efectuat deja primul antrenament alături de noii săi colegi.

Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!

Reclamă

Rachid Ahmed Bouhenna este un jucător francez, de origine algeriană, care s-a născut la 29 iunie 1991, în Meru (Franța). A evoluat, în tinerețe, pentru CS Sedan (Franța), Doncaster (Anglia), RE Bertrix (Belgia) sau AFC Compiegne (Franța), iar în 2014 a ajuns în Algeria, la CS Constantine, unde a evoluat un an și a fost transferat de MC Algiers, unde a rămas până în 2018. A urmat un sezon în tricoul lui Dundee United (Scoția), pentru ca, în vara lui 2019, să ajungă la Sepsi OSK, unde a devenit căpitan de echipă. În sezonul trecut, a îmbrăcat tricoul lui CFR Cluj, trecându-și în palmares titlul de campion al României”, a transmis FCSB.

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:37 Dumitru Dragomir a auzit că Dan Șucu merge în galerie și a avut un mesaj dur: „Cea mai mare prostie! Ăștia care îl aplaudă..” 17:29 LIVE VIDEOBenfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Gil Vicente – Famalicao se joacă ACUM 17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”