Închide meniul

"Trebuie să fie bărbat!" Ce au discutat la telefon Gigi Becali şi Florinel Coman. "Staţi liniştiţi, nu îl las la greu"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 februarie 2021, 17:00

"Trebuie să fie bărbat!" Ce au discutat la telefon Gigi Becali şi Florinel Coman. "Staţi liniştiţi, nu îl las la greu"

Hepta

Gigi Becali l-a sunat pe Florinel Coman după scandalul în care acesta s-a ales cu dosar penal

Florinel Coman este în centrul unui scandal uriaş, după ce a fost prins gonind cu un permis neînregistrat în România. Actul a fost prezentat în premieră de Antena 1. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În exclusivitate pentru AS.ro, Gigi Becali a susţinut că permisul este eliberat în Ucraina şi că fotbalistul său nu riscă decât o amendă. Patronul FCSB a ţinut să îl liniştească pe fotbalist. 

Ce i-a transmis Gigi Becali lui Florinel Coman: " I-am spus că sunt alături de el" 

"L-am căutat pe Florinel să discut cu el și să îl mai liniștesc. I-am spus că sunt alături de el și l-am rugat să nu se uite pe la televizor și pe site-uri în aceste zile. El este unul dintre jucătorii mei foarte importanți din echipă. Din punctul meu de vedere el trebuie să joace în următorul meci de campionat. Trebuie să fie bărbat și să treacă peste acestă problemă. De ce să nu joace?

În cel mai rău caz, el va primi cu suspendare. Nu este vreun infractor și nu este recidivist. Am văzut că s-a facut atâta tam-tam după acest caz, dar unii văd că spun că nu a avut niciun fel de act la el. Te doare mintea de ce prostii pot să debiteze unii. Stați liniștiți că Florinel este bine și nu îl lasă la greu Gigi Becali”, a spus şeful FCSB, pentru prosport.

Unul dintre colegi i-a devenit şofer lui Florinel Coman pentru ca acesta să ajungă la baza de antremanent de la Berceni. De aici, fotbalistul lui FCSB a transmis primul său mesaj după scandalul în urma căruia s-a ales cu dosar penal şi riscă o pedeapsă cu închisoarea. Coman a confirmat că a prezentat un permis din Ucraina pentru Observator, de la Antena 1.

Reclamă

"Reporter: Ce s-a întâmplat aseară?
Florinel Coman: Ce să se întâmple? Nimic. Nu pot să vorbesc, sunt la antrenament acum!
Reporter: Înţeleg că l-ai luat în Ucraina şi e totul în regulă cu permisul, nu?
Florinel Coman: Sunt la antrenament. Da, dar nu pot să vorbesc!",
a transmis Florinel Coman.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:40 LIVE TEXTFarul – Rapid 1-1. Louis Munteanu a marcat din nou. Albion Rrahmani, gol din penalty în minutul 45+4! 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 Vezi toate știrile
Citește și