Închide meniul

Tricolorii sunt nemulțumiți, dar gata de duelul cu Irlanda de Nord: ”Nu-mi vine să cred unde s-a ajuns cu acest virus!”

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 15 noiembrie 2020, 16:24

Tricolorii sunt nemulțumiți, dar gata de duelul cu Irlanda de Nord: ”Nu-mi vine să cred unde s-a ajuns cu acest virus!”

frf.ro

Jucătorii României se pregătesc pentru meciul cu Irlanda de Nord

Chiar dacă decizia UEFA referitoare la consecințele anulării meciului cu nordicii se lasă încă așteptată, tricolorii își fac deja planurile pentru meciul de miercuri de la Belfast.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

George Pușcaș: ”Nu-mi vine să cred unde s-a ajuns cu acest virus, fotbalul e pe plan secund. Nu am cum să fiu fericit pentru această anulare. Noi am acumulat o energie în toată această perioadă de antrenamente și așteptam cu nerăbdare partida”.

Alin Toșca:  ”Îmi doream să jucăm această partidă, să avem șansa de a arăta suporterilor români că la Oslo a fost doar o întâmplare. Acum, tot ce ne rămâne este să păstrăm această energie pozitivă și să o dublăm pentru meciul din Irlanda de Nord”.

Răzvan Marin: ”Pentru noi este un regret, fiecare își dorea o revanșă. Eram concentrați, motivați și determinați să ne luptăm cu Norvegia. Acum, mergem clar să învingem la Belfast”!

Ionuț Nedelcearu: ”E o situație neplăcută pentru noi și mai ales pentru norvegieni. Până la urmă, e un joc de fotbal. Eu chiar îmi doream acest duel, eram pregătiți să dăm totul pentru a ne lua revanșa”.

Reclamă

Florin Tănase: ”Nu avem nici un motiv de bucurie și trebuie să rămânem concentrați pentru că mai avem un ultim meci în care trebuie să arătăm forță, determinare și spirit de învingători”, au declarat jucătorii conform site-ului FRF.

Meciul dintre România și Norvegia a fost anulat

România – Norvegia a fost anulat, după ce jucătorii din naţionala nordică nu au fost lăsaţi să iasă din ţară de autorităţile de la Oslo. Înaintea partidei cu România, în lotul norvegienilor a apărut un caz de coronavirus.

Autorităţile din Norvegia au fost de neînduplecat, iar UEFA a informat FRF că meciul de duminică seară nu urma să se mai joace.

Reclamă 4 / 0/3

După ce a informat Federaţia că partida a fost anulată, UEFA a venit cu noi precizări cu privire la ce ar putea urma. Cel mai probabil, România va câștiga meciul la "masa verde".

"Dacă partida nu poate fi reprogramată, UEFA Control, Ethics and Disciplinary Body va lua o decizie. Federația care este responsabilă pentru nedisputarea partidei sau pentru imposibilitatea disputării acesteia până la finalul ei va fi declarată ca pierzătoare prin forfait de către UEFA Control, Ethics and Disciplinary Body. 

Dacă se ajunge la concluzia că ambele echipe sunt responsabile sau niciuna dintre ele nu este responsabilă pentru nedisputarea partidei sau imposibilitatea disputării acesteia până la finalul ei, nu poate fi declarat forfait. 

Dacă meciul nu poate fi declarat ”forfait”, rezultatul partidei va fi decis prin tragere la sorți (1-0, 0-1 sau 0-0) de către administrația UEFA”, se mai arată pe site-ul frf.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și