Închide meniul
VIDEO

Trofeul uriaş ratat de Atletico Madrid. „Cât de mare e!” :) Val de ironii pe reţelele sociale

Publicat: 5 august 2021, 15:14

Trofeul uriaş ratat de Atletico Madrid. „Cât de mare e! :) Val de ironii pe reţelele sociale

Trofeul uriaş ratat de Atletico Madrid

Twitter Cadiz CF

  • Atletico Madrid, învinsă de Cadiz
  • Câştigătorii au ridicat un trofeu uriaş

Jucătorii lui Atletico Madrid nu au ştiut dacă să fie trişti sau bucuroşi după ce au pierdut finala turneului Ramon de Carranza.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Trofeul uriaş ratat de Atletico Madrid

Aşa au glumit fanii după eşecul suferit de campioana Spaniei: 2-4, în urma loviturilor de departajare, contra lui Cadiz.

De vină este dimensiunea neobişnuită a trofeului. „Wow, cât de mare e!”, „Gândeşte-te cum e să fii căpitanul unei echipe care tocmai a câştigat trofeul şi apoi să realizez că trebuie să-l ridici”, „E mai mare decât toată vitrina de trofee a lui Tottenham” au fost câteva dintre reacţiile fanilor, citata de dailymail.co.uk.

Reclamă

Turneul este unul prestigios şi a avut loc în fiecare an începând cu 1955. El poartă numele unui fost primar din Cadiz. Ediţia din 1962 este considerată unul dintre primele meciuri din istorie care s-a decis la lovituri de departajare.

Reclamă

Atletico Madrid a ridicat de cele mai multe ori trofeul: de 10 ori. Real Madrid a câştigat turneul de 6 ori, iar Barcelona, de 3.

Răzvan Marin a câştigat Trofeul Sardinia

Şi Răzvan Marin a cucerit un trofeu, joi. Internaţionalul român a marcat unul dintre golurile cu care Cagliari a învins-o cu 3-0 pe Olbia, într-un meci amical jucat la Trofeul Sardinia.

Reclamă 4 / 0/3

Mijlocaşul român a înscris cu un şut superb de la aproape 30 de metri. Marin a stabilit scorul final în minutul 60. Cagliari s-a impus cu 3-0.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mesajul postat de Atletico Madrid pe TikTok, în limba română, pentru Horaţiu Moldovan
Echipa naţională • 26 mart., 13:55
Mesajul postat de Atletico Madrid pe TikTok, în limba română, pentru Horaţiu Moldovan, înainte de Columbia – România
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Atletico Madrid - Inter 2-1 (3-2 d.l.d). Echipa lui Horaţiu Moldovan s-a calificat dramatic în sferturile de finală
Liga Campionilor • 13 mart., 23:55
Atletico Madrid – Inter 2-1 (3-2 d.l.d). Echipa lui Horaţiu Moldovan s-a calificat dramatic în sferturile de finală
Horațiu Moldovan un nou mesaj Tik Tok
Fotbal extern • 7 mart., 18:08
Horaţiu Moldovan, un nou mesaj pe TikTok. Portarul naţionalei e vedetă pe reţelele sociale!
Horaţiu Moldovan, semnal de alarmă pentru EURO 2024 chiar din interiorul echipei naţionale
Echipa naţională • 2 mart., 21:31
Horaţiu Moldovan, semnal de alarmă pentru EURO 2024 chiar din interiorul echipei naţionale: „Va fi foarte greu pentru el”