Închide meniul

ŢSKA Sofia a transferat golgheterul din Liga a 2-a. Ibrahim Diarra a plecat de la Petrolul Ploieşti

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 14 iulie 2022, 14:55

ŢSKA Sofia a transferat golgheterul din Liga a 2-a. Ibrahim Diarra a plecat de la Petrolul Ploieşti

Ibrahim Diarra, într-o partidă pentru Petrolul Ploieşti/ Hepta

ŢSKA Sofia l-a transferat pe Ibrahim Diarra, golgheterul din sezonul trecut de ligă secundă, de la Petrolul Ploieşti. Conducerea „lupilor galbeni” nu l-a mai păstrat pe atacantul de 22 de ani, după ce i-a transferat pe Mirko Ivanovski şi Christian Irobiso în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ibrahim Diarra a marcat 15 goluri în ediţia precedentă de Liga 1 2-a. Atacantul din Mali a fost golgheterul eşalonului secund, Petrolul reuşind să promoveze de pe prima poziţie.

ŢSKA Sofia l-a transferat pe Ibrahim Diarra, golgheterul de la Petrolul

ŢSKA Sofia transferă din România. Formaţia din prima ligă bulgară a ajuns la un acord cu atacantul Ibrahim Diarra, care a evoluat timp de un sezon la Petrolul, anunţă sportal.bg.

De-a lungul timpului, Diarra a mai evoluat pentru Unirea Slobozia şi Ceahlăul. În 22 de partide pe „lupii galbeni”, atacantul a marcat 15 goluri şi a contribuit cu pasă decisivă la alte 5.

Constantin Budescu, la un pas de Petrolul Ploieşti

Constantin Budescu este aproape de a face din nou echipă cu Gabi Tamaş. Conducerea de la Petrolul Ploieşti îl aşteptă pe fostul mijlocaş de la FCSB la atrenamente, pentru debutul în noul sezon de Liga 1.

Reclamă

Costel Lazăr, preşedintele celor de la Petrolul, a declarat că mijlocaşul Constantin Budescu va fi jucătorul ploieştenilor, după ce condiţia fizică a acestuia se va îmbunătăţi. „Magicianul” este aşteptat la antrenamentele „lupilor galbeni”.

Constantin Budescu a rămas fără angajament după despărţirea de Voluntari. Mijlocaşul în vârstă de 33 de ani este aproape de a semna un contract cu formaţia nou-promovată în Liga 1, Petrolul.

Costel lazăr, preşedintele „lupilor galbeni” este optimist în ceea cea priveşte transferul lui Constantin Budescu, şi afirmă că îndată ce condiţia fizică i se va îmbunătăţi, „magicianul” va fi jucătorul Petrolului.

Reclamă 4 / 0/3

„Urmează să vină, dar el își dorește să fie sigur că poate juca. Să înceapă să alerge și atunci vom discuta despre momentul semnării contractului. Mai durează cam o lună, în opinia mea. Budescu este un jucător valoros pentru România”, a declarat Coste Lazăr, pentru digisport.ro.

Petrolul a fost una dintre cele mai active echipe din liga 1, în această perioadă de mercato. „Lupii galbeni” i-a transferat printre alţii, pe Gabi Tamaş, Gicu Grozav şi Mirko Ivanovski. Ultimul alăturat lotului lui Nicolae Constantin este Christian Irobiso, fostul atacant al celor de la Dinamo.

Gabi Tamaș l-a șocat pe Nicolae Constantin la Petrolul

Gabi Tamaș l-a impresionat pe Nicolae Constantin, antrenorul de la Petrolul, prin forma fizică pe care o arată la 38 de ani. Tehnicianul „lupilor” crede că veteranul va ajuta enorm echipa ploieșteană.

„Tamaş se descurcă bine, pe teren dă sută la sută. Este foarte bine din toare punctele de vedere.

Vine cu experienţă mare, linia noastră de fund era compusă din jucători fără experienţă, jucători destul de tineri şi experienţa lui ne va aduce un mare plus. Eu îl cunosc de pe la vreo 16 ani (n.r. pe Gabi Tamaş), cred că se mişcă mai bine decât la 20 de ani”, a spus Nicolae Constantin.

Tamaș a bifat 39 de meciuri pentru FC Voluntari în precedentul sezon al Ligii 1 și a înscris un gol. Ilfovenii au jucat în play-off și au terminat pe locul 4, cea mai bună clasare din istoria clubului.

Reclamă
Recomandări
  • ŢSKA Sofia a transferat golgheterul din Liga a 2-a
  • Ibrahim Diarra s-a despărţit de Petrolul Ploieşti

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” Vezi toate știrile
Citește și