Închide meniul

Tudorel Stoica, reacţie vehementă după lovitura primită de Gigi Becali în procesul pentru palmares cu CSA Steaua

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 octombrie 2023, 19:00

Tudorel Stoica, reacţie vehementă după lovitura primită de Gigi Becali în procesul pentru palmares cu CSA Steaua

Tudorel Stoica, reacţie vehementă după lovitura primită de Gigi Becali în procesul pentru palmares cu CSA Steaua

Tudorel Stoica / Hepta

Tudorel Stoica, fostul mare jucător al Stelei, a avut o reacţie vehementă după lovitura primită de Gigi Becali în procesul pentru palmares cu CSA Steaua. Curtea de Apel a decis ca palmaresul până în 1998 să aparţină celor de la CSA Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De asemenea, Gigi Becali nu se poate folosi nici de palmaresul din perioada 2003 – 2017. Tudorel Stoica e de părere că Becali a primit ce a meritat.

Tudorel Stoica, reacţie vehementă după lovitura primită de Gigi Becali în procesul pentru palmares cu CSA Steaua

„Cum era normal. Mi se pare normal și era și firesc. A fost hotărârea asta de la început. Realitatea e asta. Clubul Steaua are Cupa Campionilor, palmaresul, culorile și emblema, iar Gigi Becali are… Ce are. Și a meritat. 

De când a intrat el în posesia clubului, echipei. Cu toate că au fost mari nereguli acolo. Dacă s-ar verifica, s-ar putea observa cum a putut să preia echipa de fotbal Steaua, când a luat-o el în 2003, atunci. Dar, în fine, asta e”, a spus Tudorel Stoica pentru sport.ro.

Curtea de Apel a luat decizia în procesul pentru palmares dintre CSA Steaua şi FCSB. Anunţul bombă făcut

Curtea de Apel a luat decizia în procesul pentru palmares dintre CSA Steaua şi FCSB. Astfel, conform deciziei luate de judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti, CSA Steaua deţine palmaresul în perioada 1947 – 1998.

Reclamă

„Admite apelul formulat de apelanta-pârâtă SC Fotbal Club FCSB (fostă Fotbal Club Steaua București). Anulează în parte sentința apelată și rejudecând: Admite excepția lipsei calității procesuale a reclamantului CSA în privința cererii având ca obiect dreptul la palmares pentru perioada 1998-2003 și respinge cerere în consecință. 

Respinge cererea conexă privind constatarea dreptului de a utiliza, în perioada 2003-2017, palmaresul fostei echipe de fotbal profesionist „Steaua București” ca neîntemeiată. Menține dispozițiile sentinței referitoare la soluția în privința constatării că palmaresul echipei de fotbal Club Sportiv al Armatei „Steaua București” din 1947 și până în 1998 aparține reclamantului CSA și referitoare la soluția dată cererii conexe vizând perioada 1947-2003. 

Respinge cererea conexă privind constatarea dreptului de a utiliza, în perioada 2003-2017, palmaresul fostei echipe de fotbal profesionist „Steaua București”, ca neîntemeiată.

Reclamă 4 / 0/3

Cele două părți pot depune recurs în 30 de zile de la comunicarea deciziei, care se va depune la Curtea de Apel București – Secția a III-a Civilă și pentru cauze cu minori și familie”, se arată în decizia luată de magistraţii Curţii de Apel.

Virgil Boglea, avocatul celor de la FCSB, a admis că decizia luată de Curtea de Apel nu este cea pe care o dorea. „Aștept motivarea Curții de Apel. Sincer, nu înțeleg cum s-a creat un nou palmares, din 2003 până în 2017, dacă nu au fost continuatori”, a spus Boglea pentru gsp.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 16:48 Iga Swiatek – Sara Sorribes 6-1, 6-0! Liderul mondial, în sferturi la Madrid, după 67 de minute Vezi toate știrile
Citește și