Închide meniul

Tunul financiar uriaş dat de Denis Alibec: „Au venit banii după 3 ani!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 martie 2024, 11:23

Reclamă
Tunul financiar uriaş dat de Denis Alibec: „Au venit banii după 3 ani!

Tunul financiar uriaş dat de Denis Alibec

Profimedia

Tunul financiar uriaş dat de Denis Alibec. Chiar atacantul naţionalei României a confirmat că turcii de la Kayserispor i-au virat banii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul de 33 de ani a câștigat încă din vara anului trecut procesul cu formația din Turcia, însă acum va primi și banii din partea oficialilor. Acesta a încasat 450.000 de euro pentru neplata salariilor restante și 750.000 de euro drept compensații pentru încetarea contractului.

Tunul financiar uriaş dat de Denis Alibec

“Au venit banii după 3 ani. Am așteptat destul după ei și sunt fericit că am câștigat acest caz”, a spus Denis Alibec pentru cei de la welovesport.ro.

Denis Alibec a ajuns la Kayserispor în luna octombrie a anului 2020. La momentul respectiv, turcii îl achiziționau pentru suma de 1 milion de euro, de la Astra Giurgiu. A fost împrumutat la CFR Cluj și Atromitos, iar în cele din urmă a ajuns la Farul, în vara lui 2022.

În momentul de față este cotat la suma de 800.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă
Reclamă

Denis Alibec şi Gică Hagi au încercat transferul anului, în Liga 1

Denis Alibec şi Gică Hagi au încercat transferul anului, revenirea atacantului de 32 de ani la Farul, în Liga 1. Qatarezii de la Muaither SC nu l-au lăsat însă să plece.

Alibec şi-ar fi dorit o revenire în Liga 1, miza fiind una uriaşă: EURO 2024. Denis spera ca aşa să aibă şanse mai mari să rămână în atenţia selecţionerului Edi Iordănescu.

„(n.r. despre transferurile lui Moldovan și Drăgușin) Este un pas înainte pentru fotbalul românesc. Sper să facă o figură frumoasă și să ne deschidă din nou porțile către campionatele puternice ale lumii. Mereu am fost văzuți foarte bine în afară. Dacă vor munci mult, vor ajunge majoritatea acolo.

Reclamă

Și Coman, Louis Munteanu, avem mulți talentați în România. Mă gândeam la treaba aceasta (n.r. – să revin), dar cei de aici nu m-au lăsat. Am contract cu ei și nu depinde de mine. Am avut o discuție, dar nu s-a pus problema să mă lase să plec”, a spus Denis Alibec.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:22

Gică Hagi, mesaj despre Constantin Budescu înainte de Gloria Buzău – Farul: „Din aceeaşi categorie!” Ce a spus şi despre Alibec

15:36

Jannik Sinner, prima reacție după ce WADA a cerut suspendarea drastică a liderului ATP: „Sunt foarte surprins!”

15:21

Fabian Caballero, fostul jucător al lui Arsenal, a murit la 46 de ani!

14:39

Elias Charalambous anunță schimbări înainte de Sepsi – FCSB! Unde îl vede pe Vlad Chiricheș: „Poate juca acolo dacă e nevoie”

14:00

VIDEOBenfica – Gil Vicente, 22:30, în AntenaPLAY. Sporting a dat recital! Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

13:51

Rapid – Oțelul Galați LIVE TEXT (21:30). Duel de foc în Giulești între Marius Șumudică și Dorinel Munteanu. Echipele probabile

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și