Închide meniul

Denis Alibec şi Gică Hagi au încercat transferul anului, în Liga 1: „Cei de aici nu m-au lăsat”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 5 martie 2024, 9:11

Denis Alibec şi Gică Hagi au încercat transferul anului, în Liga 1: „Cei de aici nu m-au lăsat

Denis Alibec şi Gică Hagi au încercat transferul anului, în Liga 1

Denis Alibec, în timpul unui meci din Qatar - Profimedia Images

Denis Alibec şi Gică Hagi au încercat transferul anului, revenirea atacantului de 32 de ani la Farul, în Liga 1. Qatarezii de la Muaither SC nu l-au lăsat însă să plece.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alibec şi-ar fi dorit o revenire în Liga 1, miza fiind una uriaşă: EURO 2024. Denis spera ca aşa să aibă şanse mai mari să rămână în atenţia selecţionerului Edi Iordănescu.

Denis Alibec şi Gică Hagi au încercat transferul anului, în Liga 1

„(n.r. despre transferurile lui Moldovan și Drăgușin) Este un pas înainte pentru fotbalul românesc. Sper să facă o figură frumoasă și să ne deschidă din nou porțile către campionatele puternice ale lumii. Mereu am fost văzuți foarte bine în afară. Dacă vor munci mult, vor ajunge majoritatea acolo.

Și Coman, Louis Munteanu, avem mulți talentați în România. Mă gândeam la treaba aceasta (n.r. – să revin), dar cei de aici nu m-au lăsat. Am contract cu ei și nu depinde de mine. Am avut o discuție, dar nu s-a pus problema să mă lase să plec”, a spus Denis Alibec, citat de Welovesport.

Denis Alibec e cotat la 800.000 de euro

De la plecarea din Liga 1, vârful cotat la 800.000 de euro şi-a trecut în cont 4 goluri şi două pase decisive pentru Muaither SC, în Stars League. Astfel că antrenorul qatarezilor nu a vrut să-l lase să plece, lucru dezvăluit şi de Alibec, la finalul lunii ianuarie.

Reclamă

„O revenire a mea la Constanța nu depindea de mine și nici de Farul, ci numai de actualul club. Sunt jucător sub contract și cei de aici au, de asemenea, anumite obiective. În plus, între mine și Farul nu va fi nevoie niciodată de negociere, ne-am înțelege cu siguranță.

Din păcate, afirmațiile apărute în presă, cum că aș fi fost deranjat că Farul nu a negociat pentru mine, sunt neadevărate, pe mine nu m-a contactat nimeni. Eu am discutat cu antrenorul de aici și o plecare a mea nu era posibilă”, a declarat Denis Alibec, potrivit unei postări a oficialilor de la Farul.

Mama lui Denis Alibec, dezvăluiri dureroase despre fiul său

Mama lui Denis Alibec a făcut dezvăluiri dureroase despre fiul său. Emilia Stroe a spus că Denis Alibec a fost la un pas să se lase de fotbal în 2006.

Reclamă 4 / 0/3

„Cel mai greu moment a fost prima oară la Steaua. A venit foarte dezamăgit și a zis că el nu mai joacă fotbal. Nu voia să mai meargă. A fost o perioadă grea. Era visul lui și era căzut total. L-am lăsat ușor, ușor și apoi și-a revenit pentru că iubește prea mult fotbalul.

Eu nu l-am crezut niciodată că nu va mai face fotbal, doar că i-a trebuit timp ca să treacă peste ce s-a întâmplat la Steaua. Un mare aport l-a avut și domnul Fane Petcu, care era antrenor la grupa lui de vârstă la Farul și l-a luat la Farul. De acolo lucrurile au decurs ok. Probleme a tot avut în carieră. Al doilea moment Steaua/FCSB a fost greu, la fel, dar el este puternic.

El se remontează singur. Cade la început, dar noi, familia, l-am ajutat și sprijinit întotdeauna. Dacă el ar fi fost slab, nu îl puteam ridica. El e foarte puternic, însă are nevoie de puțin timp pentru a pune lucrurile pe făgașul normal”, a spus Emilia Stroe, citată de sport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și