Închide meniul

Turneu „extraterestru” pe Arena Națională! PSG și Liverpool, așteptate la București. Anunțul fabulos

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 12 ianuarie 2023, 13:57

Turneu „extraterestru pe Arena Națională! PSG și Liverpool, așteptate la București. Anunțul fabulos

Turneu stelar pregătit pe Arena Națională

Turneu stelar pregătit pe Arena Națională / Profimedia

Turneu „extraterestru” pe Arena Națională! PSG și Liverpool, două dintre cluburile gigantice din Europa, sunt așteptate la București. Ar fi pentru a treia oară când Lionel Messi vine în Capitala României, după vizitele în tricoul Barcelonei și al naționalei Argentinei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bucureștiul este aproape să dea o nouă lovitură de imagine, la nivel fotbalistic.

Turneu „extraterestru” pe Arena Națională! PSG și Liverpool, așteptate la București

Potrivit fanatik.ro, în prezent se poartă discuții intense pentru organizarea unui turneu de vis pe Arena Națională. PSG, Liverpool și Dinamo Kiev, echipa antrenată de Mircea Lucescu, ar urma să joace pe cel mai mare stadion din România.

Omul de afaceri Adrian Thiess s-a înțeles deja cu oficialii lui PSG pentru a-i aduce pe Lionel Messi, Neymar și Kylian Mbappe pe Arena Națională. La rândul lor, conducătorii lui Dinamo Kiev și-ar fi dat deja acceptul să participe la turneul din București, care ar urma să se desfășoare în luna iulie a acestui an.

Cât despre Liverpool, Thiess continuă negocierile pentru ca formația lui Jurgen Klopp să vină la București, unde „cormoranii” se bucură de o comunitate uriașă de fani.

Reclamă

Lionel Messi a mai fost de două ori în România

Adrian Thiess este omul-cheie care a negociat organizarea mai multor meciuri de lux la București, de-a lungul anilor, printre care se numără super-amicalul Dinamo – Barcelona 0-2 și „triunghiularul” Rapid – Borussia Dortmund – Fiorentina, de la finalul anului trecut.

Ar fi a treia oară când Lionel Messi vine pe Arena Națională. Proaspătul campion mondial a jucat pe stadionul din București în 2012, în Dinamo – Barcelona, și în 2014, în amicalul dintre România și Argentina, încheiat la egalitate, scor 0-0.

Pentru Kylian Mbappe ar fi a doua vizită în România. Starul francez a mai jucat chiar pe Arena Națională, la EURO 2020, în meciul dramatic cu Elveția, din optimile de finală.

Reclamă 4 / 0/3

Cât despre Neymar, al treilea star din linia ofensivă a lui PSG, turneul preconizat pentru această vară ar reprezenta prima vizită în România.

Lionel Messi – Cristiano Ronaldo, duelul stelelor, în Arabia Saudită

Lionel Messi – Cristiano Ronaldo e duelul stelelor, în Arabia Saudită, a fost anunţat oficial de PSG, pe site-ul clubului. Partida va avea loc pe 19 ianuarie.

Acesta este data la care campioana Franţei va întâlni o echipă formată din jucători de la Al-Nassr şi Al-Hilal. Meciul va avea loc pe 19 ianuarie, pe King Fahd Stadiu, în Riyadh.

Este de aşteptat ca cei mai importanţi jucători de la PSG, Mbappe, Messi şi Neymar, să fie pe teren, dar şi ca Ronaldo să joace pentru echipa stelelor din Arabia Saudită.

Jucătorii de la PSG vor ajunge pe 17 ianuarie, la Doha. „După succesul organizării Cupei Mondiale din 2022, această excursie din Qatar este o nouă oportunitate să scoatem în evidenţă infrastructura sportivă a ţării”, se arată pe site-ul oficial al clubului.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 Vezi toate știrile
Citește și