Închide meniul

ULTIMA ORĂ | Anamaria Prodan îl cheamă pe Dennis Man în instanţă! "Mă voi judeca în civil. S-a lăsat şantajat". Luptă nebună pentru 1 milion de euro

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 februarie 2021, 9:14

ULTIMA ORĂ | Anamaria Prodan îl cheamă pe Dennis Man în instanţă! "Mă voi judeca în civil. S-a lăsat şantajat". Luptă nebună pentru 1 milion de euro

Anamaria Prodan l-a dat în judecată pe Dennis Man

Colaj Instagram Anamaria Prodan / Hepta

Lupta se mută în sala de judecată. Agentul FIFA a anunţat că îl va chema în instanţele civile pe Dennis Man, fotbalistul plecat de la FCSB pentru 13 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan: "Mă voi adresa instanţelor din România şi Dennis ştie lucrul acesta"

Golgheterul Ligii 1 a semnat cu Parma după ce a "rupt" contractul cu Anamaria Prodan. La negocieri a fost reprezentat de Giovanni Becali. Acum riscă să aibă de suferit!

"Dennis personal mi-a spus că nu vrea să semneze cu ei, că nu are cum să îl oblige să semenze cu el. I-am spus 'fă cumva să le fie bine tuturor'. L-au obligat să semneze o hârtie de o zi, Dennis practic a ieșit din contractul cu mine și trebuie să plătească penalizările, care sunt mari. Avem clauze, sunt în oglindă. Eu îl încalc, plătesc, aceeași sumă pe care o plătește el dacă încalcă contractul.

Eu nu sunt agent afiliat FRF, sunt agent afiliat Federației din Dubai, iar contractul meu cu Dennis Man produce efecte. Eu cu Dennis Man mă voi judeca în civil. Contractul este legal, atât pot spune. Mă voi adresa instanțelor din România și Dennis știe lucrul acesta. Când Dennis a semnat contractul tatăl său a fost acolo, ambii ne-am asumat aceste clauze. Atât timp cât noi avem toate conversațiile legale, înregistrate, scrise, de 5 ani de zile… păi 5 ani de zile mă recunoști și acum nu? Contractul este valabil.

Dennis Man a încălcat contractul, s-a lăsat șantajat, nu a avut puterea să refuze. În noaptea în care a făcut vizita medicală, el și tatăl său au vorbit cu mine. M-au rugat să vină urgent la tratative Alessandro Moggi. Adică eu. După care nu mai răspunzi la telefon, închizi telefoanele și îmi dai un mesaj la final că ți-e groază că ai semnat niște acte cu Steaua, că aveai datorii la Gigi Becali și că dacă mai vorbești cu mine îți ia Gigi Becali și banii ăia. 

Reclamă

Un șantaj atât de urât și ordinar… scuză-mă, dar dacă nu suntem bărbați absolut deloc, ne judecăm! Munca mea de ani de zile, miile de telefoane și deplasări, toate întâlnirile cu scouteri, președinți și cluburi mari, ce se întâmplă cu ele? Bine că am vorbit prin mesaje, că mă pomeneam că veneau tatăl lui Dennis Man sau el să îmi spună că nici nu mă cunosc. Când un om te ajută 5 ani și te ia de la Liga 2, unde e caracterul?", a declarat Anamaria Prodan pentru GSP.

Anamaria Prodan ar fi primit un comision de un milion de euro dacă ar fi intermediat direct transferul lui Dennis Man de la FCSB la Parma. L-a atacat în termeni duri pe Gigi Becali şi acum este hotărâtă să se judece pentru a încasa suma care consideră că i se cuvine.. 

Dennis Man a debutat deja la Parma

Dennis Man a debutat pentru Parma, în înfrângerea de pe terenul lui Napoli, 0-2. Atacantul venit de la FCSB a jucat în ultimele 10 minute, dar nu a contribuit cu nimic în jocul echipei sale.

Reclamă 4 / 0/3

"Serie A este un campionat dificil şi este clar că am nevoie de jucători care sunt pregătiţi să intre pe teren. Eu asta am cerut conducerii şi ne-am înţeles asupra acestui aspect!", a declarat antrenorul Roberto D'Aversa, citat de Calciomercato.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și