Închide meniul

Un fost jucător din Liga 1 a fost răpit de două ori în Nigeria! Prin ce emoții a trecut mijlocașul

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 16 noiembrie 2020, 15:33

Un fost jucător din Liga 1 a fost răpit de două ori în Nigeria! Prin ce emoții a trecut mijlocașul

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Christian Obodo a fost răpit pentru câteva ore în Nigeria

Conform poliției statului african, se pare că două persoane înarmate ar fi intrat în mașina acestuia și l-ar fi obligat să pornească în timp ce o a treia persoană conducea mașina din spatele lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce a condus timp de mai multe ore, cei doi răpitori i-ar fi cerut să oprească mașina pentru a se da jos și a discuta. În acel moment, fostul fotbalist a demarat în trombă și a reușit să scape cu viață, anunță cei de la news.ro

”Nu am fost rănit și nu mi s-a furat nimic”, a declarat el după întoarcerea din aventura înspăimântătoare.

Fostul jucător de la Pandurii și Chiajna, răpit de două ori

Christian Obodo nu este la prima experiență de acest gen. El a mai fost răpit în 2012, în aceeași regiune, fiind nevoie de o intervenție a poliției pentru ca el să fie salvat a doua zi.

Răpitorii de acum opt ani cereau 188.000 de dolari pentru a-l înapoia nevătămat pe Obodo.

Reclamă

Fostul mijlocaș a evoluat în cariera sa la echipe precum Perugia, Fiorentina, Pandurii Târgu Jiu și Udinese. El s-a retras din fotbal în 2017 atunci când juca la Apollon Smyrnis.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și