Închide meniul

„Un mercenar!” Nicolae Stanciu, pus la zid de jurnaliștii cehi după transferul în China. Replica dură a jucătorului român

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 3 februarie 2022, 19:34

„Un mercenar! Nicolae Stanciu, pus la zid de jurnaliștii cehi după transferul în China. Replica dură a jucătorului român

Nicolae Stanciu va juca în China, la FC Wuhan

Profimediaimages

Un cunoscut jurnalist ceh, Ladislav Vizek, l-a făcut praf pe Nicolae Stanciu într-un editorial. Acesta consideră că jucătorul român e un mercenar și joacă fotbal doar pentru bani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Stanciu, pus la zid în presa din Cehia

„Stanciu a fost și va fi mereu un mercenar. Ne-a arătat-o la Sparta. A rămas neschimbat la Slavia. Ar fi fost apreciat dacă i-ar fi zis lui Trpisovsky: ‘Uite, ne așteaptăm meciuri mari aici, jucăm pentru titlu, nu vreau să ard etape, așa că voi pleca peste jumătate de an’. Știu că sună naiv, mai ales cunoscând caracterul lui Stanciu. El joacă fotbal doar pentru bani. Apartenența la un club și respectul pentru culori nu-i spun nimic. Când a văzut câți bani i se oferă din China, nu s-a mai gândit la altceva”, a scris Ladislav Vizek, potrivit isport.blesk.cz.

Internaționalul român va încasa un salariu anual de 2.5 milioane de euro, sumă la care se adaugă și bonusuri de performanță. 500.000 de euro va primi dacă Wuhan câștigă titlul! Cehii care au renunțat la Stanciu primesc 4 milioane de euro.

Nicolae Stanciu a crescut la juiniorii de la Unirea Alba Iulia, până la vârsta de 18 ani, când a fost vândut la FC Vaslui. Ulterior, el a mai evoluat pentru FCSB, Anderlecht, Sparta Praga, Al Ahli și Slavia Praga. Se pregătește acum pentru noul sezon din China, care începe pe 23 aprilie.

Nicolae Stanciu: „Nu spuneți rahaturi doar pentru a spune ceva”

Românul nu s-a lăsat mai prejos și a avut o replică pe măsură pentru Vizek, pe rețelele de socializare.

Reclamă

„1. Nu mă cunoașteți, nu-mi cunoașteți povestea sau ce provocări/dificultăți mi-a scos viața în cale.

2. Vorbiți despre bani sau alte lucruri, precum caracterul meu, dar nu v-ați întâlnit niciodată cu mine.

3. Când am părăsit Sparta, toți au afirmat că mă duc în Arabia Saudită pentru bani. Am avut acolo contract pe trei ani și jumătate, totuși, am vrut să mă întorc după trei luni în Europa. Am luat trei salarii și am renunțat la atâția bani că nici nu vă puteți imagina pentru a semna cu Slavia. Salariul era mult mai mic la Slavia decât în Arabia Saudită, dar nu m-a interesat. P.S. Nimeni nu a comentat nimic atunci când am părăsit Anderlecht ca să vin în Cehia, și atunci acceptam un salariu mai mic pentru a juca fotbal, fără să mă gândesc la partea financiară.

Reclamă 4 / 0/3

4. Iarna trecută, am primit o ofertă și n-am plecat. Vara trecută, am mai avut o propunere și n-am plecat. Acum, puteți realiza că era probabil ultima șansă pentru Slavia să ia bani la transferul meu, fiindcă peste un an aș fi putut semna ca jucător liber cu oricine aș fi vrut. Această ocazie a fost bună și pentru mine, și pentru club.

5. La Slavia, am cucerit în doi ani și jumătate două titluri, o Cupă a Cehiei și am jucat în Champions League, Europa League, Conference League, câștigând multe premii individuale.

6. Am dat tot ce am avut mai bun pentru club și pentru fani și am fost o echipă de succes în această perioadă, mai mult decât v-ați fi putut imagina vreodată.

7. Vă rog, nu vorbiți despre o persoană pe care nu o cunoașteți, despre situații pe care nu le știți… În concluzie, nu spuneți rahaturi doar pentru a spune ceva”, a scris Nicolae Stanciu, pe Instagram.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și