Închide meniul
VIDEO

”Un moment penibil!”. Ce s-a întâmplat imediat după ce Lionel Messi a câștigat Balonul de Aur pentru a opta oară

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 31 octombrie 2023, 9:25 / Actualizat: 2 noiembrie 2023, 16:34

”Un moment penibil!”. Ce s-a întâmplat imediat după ce Lionel Messi a câștigat Balonul de Aur pentru a opta oară

”Un moment penibil!”. Ce s-a întâmplat imediat după ce Lionel Messi a câștigat Balonul de Aur pentru a opta oară

Lionel Messi, la gala decernării Balonului de Aur 2023 / Profimedia Images

Ce s-a întâmplat imediat după ce Lionel Messi a câștigat Balonul de Aur pentru a opta oară. Lionel Messi a câștigat Balonul de Aur pentru a opta oară în carieră, dar noul său club, Inter Miami, a oferit un moment considerat de cei de la Goal.com ca fiind ”penibil”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imediat după ce chiar David Beckham l-a anunțat pe Lionel Messi drept câștigator al Balonului de Aur 2023, americanii au postat un clip video prin care l-au felicitat pe sud-american.

Doar că noul club al lui Messi a folosit un trofeu pe care scria ”FIFA Ballon D’or 2023”, în contextul în care France Footbal nu mai acordă trofeul alături de forul mondial încă din 2015.

”Un moment penibil!”. Ce s-a întâmplat imediat după ce Lionel Messi a câștigat Balonul de Aur pentru a opta oară

De atunci, FIFA organizează gala ”The Best”, în timp ce francezii au decernat singuri mult râvnitul premiu.

„E un moment penibil pentru echipa din MLS, mai ales având în vedere că trofeul din clip nu a mai fost folosit din 2015. În ciuda acestei erori, nimic nu poate umbri momentul.

Reclamă

Pentru ca momentul să fie memorabil, David Beckham, co-proprietarul lui Inter Miami, a fost cel care i-a înmânat trofeul lui Lionel Messi.”, au notat cei de la Goal.com.

”Lionel Messi a jucat bine 7 meciuri și a câștigat Balonul de Aur”

”Lionel Messi a jucat bine 7 meciuri și a câștigat Balonul de Aur”, au titrat spaniolii de la El Confidecial, după gala de la Paris, unde starul argentinian de 36 de ani a primit al optulea său Balon de Aur.

Reclamă 4 / 0/3

Jurnaliștii susțin că victoria din Cupa Mondială ”a cântărit prea mult” în decizia luată de France Football, chiar dacă Messi a condus ”Pumele” spre victorie, marcând 7 goluri.

”Messi nu avea nevoie de acest trofeu”, mai spun ibericii, făcând referire la anul mai degrabă slab avut cu PSG, alături de care a câștigat titlul în Ligue 1 și Supercupa, pierzând Cupa Franței și, mai ales, trofeul Ligii Campionilor, marea obsesia a qatarezilor de la club.

Messi nu a avut niciun moment de reținut în dubla cu Bayern Munchen din optimilile Ligii Campionilor de anul trecut, acolo unde bavarezii s-au impus cu 2-0, respectiv 1-0, mai notează ibericii.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
Vezi toate știrile
Citește și