Închide meniul

Un nou record de asistenţă pe Arena Naţională! Fanii au umplut stadionul, la meciul de retragere al „Generaţiei de Aur”

Viviana Moraru Publicat: 25 mai 2024, 23:14

Reclamă
Un nou record de asistenţă pe Arena Naţională! Fanii au umplut stadionul, la meciul de retragere al „Generaţiei de Aur

Un nou record de asistenţă pe Arena Naţională

"Generaţia de Aur", la meciul de retragere de pe Arena Naţională/ Hepta

S-a stabilit un nou record de asistenţă pe Arena Naţională. Fanii au umplut până la refuza cel mai mare stadion al ţării, la meciul de retragere al „Generaţiei de Aur”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Generaţia de Aur” s-a impus în meciul de retragere, care a fost în format live text, pe AS.ro. Foştii jucători ai naţionalei României au câştgat duelul cu Legendele Lumii, cu scorul de 3-2, după ce au revenit de la 0-2.

Un nou record de asistenţă pe Arena Naţională

54.967 de spectatori au fost prezenţi la „ultimul dans” al „Generaţiei de Aur”. Fanii au asistat la ultimul meci al jucătorilor care au scris istorie pentru naţionala României, la Campionatul Mondial din 1994.

Precedentul record de asistenţă era de 54.673 de spectatori, record înregistrat la duelul dintre FCSB şi CFR Cluj, disputat pe 11 mai. La meciul respectiv, roş-albaştrii au primit trofeul de campioni ai Ligii 1.

În meciul de retragere al „Generaţiei de Aur”, Gică Hagi, Basarab Panduru şi Costel Gâlcă au marcat pentru echipa României, în timp ce pentru Legendele Lumii au marcat Goran Pandev şi Rivaldo.

Reclamă
Reclamă 4

Pe teren, antrenorii Anghel Iordănescu şi Jose Mourinho au trimis următoarele formule de start:

Generaţia de Aur: Prunea – Dan Petrescu, Răzvan Prodan, Belodedici, D. Munteanu – Sabău, Lupescu, Gheorghe Popescu, Ilie Dumitrescu – Răducioiu, Hagi.

Legendele Lumii: Dida – Maicon, Panucci, Djukic, Candela – Edmilson, Giovanni, Karagounis, Rivaldo – Stoichkov, Nuno Gomes.

Reclamă

Meciul a început cu un moment de reculegere emoţionant, ţinut în minutul 5, în memoria lui Daniel Prodan.

Ilie Dumitrescu a jucat numai 15 minute în meciul de retragere al Generaţiei de Aur

Ilie Dumitrescu a jucat numai 15 minute în meciul de retragere al Generaţiei de Aur. Eroul din meciul cu Argentina de la World Cup 1994 a recunoscut că i-a fost extrem de greu în teren.

Ilie Dumitrescu a marcat două goluri în meciul cu Argentina din optimile de finală ale Campionatului Mondial SUA 1994. Celălalt gol al naţionalei a fost marcat de Gică Hagi.

Ilie Dumitrescu a şi pasat la reuşita lui Hagi de 3-1. Pentru argentinieni au marcat atunci Gabriel Batistuta, dintr-un penalty care astăzi nu s-ar fi dictat, şi Abel Balbo.

”Mi-a fost foarte greu, eu n-am mai atins mingea de zece ani. Sunt bucuros că am intrat, am atins mingea de câteva ori.

N-a fost ce trebuie, dar mă bucur că am ieșit sănătos”, a declarat Ilie Dumitrescu pentru sport.ro, după ce a ieşit de pe teren.

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:16 21 iun.

EXCLUSIVCe schimbări pregăteşte Edi Iordănescu, în primul 11, pentru România – Belgia. Două dileme înaintea confruntării de la EURO 2024

23:55

Spania – Italia 1-0! Ibericii au obţinut calificarea în optimile EURO 2024! Cum arată clasamentul în Grupa B

23:40

Pedri a egalat recordul lui Cristiano Ronaldo! Performanţă impresionantă reuşită de starul Barcelonei în Spania – Italia

23:33

Dumitru Dragomir a dezvăluit lovitura dată de Gigi Becali, cu care a asigurat viitorul FCSB-ului: „O să îl bată şi pe Gică Hagi!”

22:35

David Popovici ştie cum va aborda finala la 200m liber: „A funcţionat mereu”. Campionatele Europene de înot sunt în AntenaPLAY

22:33

EXCLUSIVViaţa bate filmul în Wurzburg! Ionel Mager a fost copil de mingi pentru „eroii de la Sevilla”, iar fiul lui a jucat cu Adeyemi

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!
Citește și