Închide meniul

Un nou record de asistenţă pe Arena Naţională! Fanii au umplut stadionul, la meciul de retragere al „Generaţiei de Aur”

Viviana Moraru Publicat: 25 mai 2024, 23:14

Reclamă
Un nou record de asistenţă pe Arena Naţională! Fanii au umplut stadionul, la meciul de retragere al „Generaţiei de Aur

Un nou record de asistenţă pe Arena Naţională

"Generaţia de Aur", la meciul de retragere de pe Arena Naţională/ Hepta

S-a stabilit un nou record de asistenţă pe Arena Naţională. Fanii au umplut până la refuza cel mai mare stadion al ţării, la meciul de retragere al „Generaţiei de Aur”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Generaţia de Aur” s-a impus în meciul de retragere, care a fost în format live text, pe AS.ro. Foştii jucători ai naţionalei României au câştgat duelul cu Legendele Lumii, cu scorul de 3-2, după ce au revenit de la 0-2.

Un nou record de asistenţă pe Arena Naţională

54.967 de spectatori au fost prezenţi la „ultimul dans” al „Generaţiei de Aur”. Fanii au asistat la ultimul meci al jucătorilor care au scris istorie pentru naţionala României, la Campionatul Mondial din 1994.

Precedentul record de asistenţă era de 54.673 de spectatori, record înregistrat la duelul dintre FCSB şi CFR Cluj, disputat pe 11 mai. La meciul respectiv, roş-albaştrii au primit trofeul de campioni ai Ligii 1.

În meciul de retragere al „Generaţiei de Aur”, Gică Hagi, Basarab Panduru şi Costel Gâlcă au marcat pentru echipa României, în timp ce pentru Legendele Lumii au marcat Goran Pandev şi Rivaldo.

Reclamă
Reclamă 4

Pe teren, antrenorii Anghel Iordănescu şi Jose Mourinho au trimis următoarele formule de start:

Generaţia de Aur: Prunea – Dan Petrescu, Răzvan Prodan, Belodedici, D. Munteanu – Sabău, Lupescu, Gheorghe Popescu, Ilie Dumitrescu – Răducioiu, Hagi.

Legendele Lumii: Dida – Maicon, Panucci, Djukic, Candela – Edmilson, Giovanni, Karagounis, Rivaldo – Stoichkov, Nuno Gomes.

Reclamă

Meciul a început cu un moment de reculegere emoţionant, ţinut în minutul 5, în memoria lui Daniel Prodan.

Ilie Dumitrescu a jucat numai 15 minute în meciul de retragere al Generaţiei de Aur

Ilie Dumitrescu a jucat numai 15 minute în meciul de retragere al Generaţiei de Aur. Eroul din meciul cu Argentina de la World Cup 1994 a recunoscut că i-a fost extrem de greu în teren.

Ilie Dumitrescu a marcat două goluri în meciul cu Argentina din optimile de finală ale Campionatului Mondial SUA 1994. Celălalt gol al naţionalei a fost marcat de Gică Hagi.

Ilie Dumitrescu a şi pasat la reuşita lui Hagi de 3-1. Pentru argentinieni au marcat atunci Gabriel Batistuta, dintr-un penalty care astăzi nu s-ar fi dictat, şi Abel Balbo.

”Mi-a fost foarte greu, eu n-am mai atins mingea de zece ani. Sunt bucuros că am intrat, am atins mingea de câteva ori.

N-a fost ce trebuie, dar mă bucur că am ieșit sănătos”, a declarat Ilie Dumitrescu pentru sport.ro, după ce a ieşit de pe teren.

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:35

Kylian Mbappe a anunțat că nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris! Superstarul de la Real Madrid a uimit pe toată lumea

19:31

Ce sfat a primit Edi Iordănescu de la tatăl lui, înainte de debutul României la EURO 2024: „Asta mi-a spus mereu!”

19:13

Reacţia lui Nicolae Stanciu, când a aflat că ucrainenii se tem de el la EURO 2024: „Asta este forţa noastră!”

19:13

„Avem șansele noastre!” Edi Iordănescu, mesaj plin de încredere înainte de România – Ucraina! Ce le-a transmis suporterilor

18:55

LIVE TEXTSlovenia – Danemarca 0-1. Eriksen a finalizat după fază superbă! Assist cu călcâiul al lui Wind

18:52

NEWS ALERTFlorinel Coman, aproape de un transfer uriaş! Golgheterul FCSB-ului este dorit de unul dintre granzii Europei

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 4 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 5 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 6 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024
Citește și