Închide meniul

Ilie Dumitrescu a jucat numai 15 minute în meciul de retragere al Generaţiei de Aur: „Mi-a fost foarte greu, n-a fost ce trebuie”

Bogdan Stănescu Publicat: 25 mai 2024, 21:42

Reclamă
Ilie Dumitrescu a jucat numai 15 minute în meciul de retragere al Generaţiei de Aur: „Mi-a fost foarte greu, n-a fost ce trebuie

Ilie Dumitrescu a jucat numai 15 minute în meciul de retragere al Generaţiei de Aur

Ilie Dumitrescu, în timpul unui eveniment / Hepta

Ilie Dumitrescu a jucat numai 15 minute în meciul de retragere al Generaţiei de Aur. Eroul din meciul cu Argentina de la World Cup 1994 a recunoscut că i-a fost extrem de greu în teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Dumitrescu a marcat două goluri în meciul cu Argentina din optimile de finală ale Campionatului Mondial SUA 1994. Celălalt gol al naţionalei a fost marcat de Gică Hagi.

Ilie Dumitrescu a jucat numai 15 minute în meciul de retragere al Generaţiei de Aur: „Mi-a fost foarte greu, n-a fost ce trebuie”

Ilie Dumitrescu a şi pasat la reuşita lui Hagi de 3-1. Pentru argentinieni au marcat atunci Gabriel Batistuta, dintr-un penalty care astăzi nu s-ar fi dictat, şi Abel Balbo.

Mi-a fost foarte greu, eu n-am mai atins mingea de zece ani. Sunt bucuros că am intrat, am atins mingea de câteva ori.

N-a fost ce trebuie, dar mă bucur că am ieșit sănătos”, a declarat Ilie Dumitrescu pentru sport.ro după ce a ieşit de pe teren.

Reclamă
Reclamă 4

Lacrimi şi momente emoţionante pe Arena Naţională. Meciul Generaţiei de Aur, întrerupt în minutul 4 în memoria lui Didi Prodan

Au fost lacrimi şi momente emoţionante pe Arena Naţională, la meciul de adio al Generaţiei de Aur. În minutul 4, 54.000 de fani prezenţi la meci şi alte 18 milioane de români şi-au luat un ultim adio de la Daniel Prodan.

La una dintre peluze, a fost o coregrafie specială cu chipul lui Didi Prodan, unul dintre cei mai mari fundaşi din istoria României, care a decedat pe 16 noiembrie 2016.

Cu siguranţă cel mai emoţionat a fost fiul lui Didi, Răzvan Prodan, care a fost titular în apărarea României, chiar în locul tatălui său. Acesta a plâns, fiind îmbrăţişat de Hristo Stoichkov.

Reclamă

Toţi jucătorii României şi cei din echipa stelelor au aplaudat un minut pentru a comemora dispariţia prematură a lui Didi Prodan, la doar 44 de ani.

Respect total pentru „Regele” Gică Hagi! Cum a apărut Denis Alibec la meciul de retragere al Generaţiei de Aur

Denis Alibec a apărut la meciul de retragere al Generaţiei de Aur cu tricoul lui Gică Hagi. Alibec a dovedit încă o dată că are respect total pentru „Regele” Gică Hagi.

Denis Alibec şi Gică Hagi au o relaţie extraordinară. Cei doi au cucerit împreună titlul în sezonul 2022-2023. Alibec a fost unul dintre cei mai importanţi jucători ai Farului atunci când constănţenii au luat titlul.

Denis Alibec a declarat, recent, că în România nu va mai juca decât pentru Farul. Alibec a fost dorit şi de Gigi Becali la FCSB, dar a transmis clar că nu va merge la „roş-albaştri”.

Deocamdată nu mă gândesc la echipa de club, mă gândesc la EURO, să fiu cât mai bine şi după aceea voi vedea. În orice caz, dacă mă întorc în țară, mă întorc la Farul. Scopul meu e să joc în străinătate”, a spus Denis Alibec în exclusivitate pentru AntenaSport.

Denis Alibec a vorbit şi despre posibilitatea ca fostul său coleg de la Farul, Louis Munteanu, să ajungă la FCSB. Becali le-a oferit celor de la Fiorentina 1.200.000 de euro. Louis Munteanu mai este dorit şi de Dan Şucu la Rapid.

E alegerea lui, el știe cel mai bine, părerea mea e să meargă în Italia, la Fiorentina”, a mai spus Denis Alibec.

 

 

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:03

Erling Haaland, surprins de o razie a poliţiei într-un club din Spania! Imagini incredibile cu starul lui Manchester City

13:50

Video„Astăzi batem Ucraina!” Suporterii României au cucerit străzile din Munchen! Imagini superb înainte de debutul naționalei la EURO

13:22

La ce echipă va merge Adrian Newey?

13:16

Decizie de ultim moment luată de UEFA, înainte de România – Ucraina! Ce s-a interzis la Munchen, după solicitarea ucrainenilor

13:15

VIDEODenis Popescu, moment inedit la CE de înot de la Belgrad! A avut nevoie de două curse pentru a ajunge în semifinale

13:00

VIDEORomânia – Ucraina LIVE TEXT, ora 16:00! Debutăm la EURO 2024. Cum arată echipa României. Fanii fac atmosferă de vis la Munchen

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac!
Citește și