Închide meniul

Un triplu campion cu Dinamo, atac direct la adresa spaniolilor: ”Din păcate, totul a fost o mare țeapă!”

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 11 decembrie 2020, 17:26

Un triplu campion cu Dinamo, atac direct la adresa spaniolilor: ”Din păcate, totul a fost o mare țeapă!”

profimediaimages

Iulian Tameș s-a declarat mâhnit de situația de la Dinamo

Fostul mijlocaș, care nu face foarte multe apariții publice, a vorbit despre modul în care a ajuns Dinamo sub managementul acționarilor spanioli și a recunoscut că a luat în considerare cel mai negru scenariu: Acela ca echipa pe care o iubește să ajungă în faliment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iulian Tameș a crezut în proiectul spaniolilor de la Dinamo

Tameș a declarat că s-a simțit entuziasmat atunci când a văzut proiectul pe care spaniolii l-au pus pe masă atunci când au venit la echipă și că probabil acest lucru a fost ideea care l-a atras și pe Cosmin Contra înapoi în ”Ștefan cel Mare”.

”Puțini nu le dădeau șanse spaniolilor. Dinamoviștii au crezut în proiectul lor. Și eu am crezut că o să fie o schimbare totală. Cred că și Cosmin Contra, care a fost implicat direct, a crezut în proiect. Din păcate, a fost o mare țeapă”, a răbufnit Iulian Tameș într-un interviu pentru gsp.ro

Iulian Tameș: ”Am jucat pentru Dinamo de la 12 ani!”

”Am crescut acolo, am jucat pentru ei de la 12 ani și mă doare să văd această situație. Criza este de mai mult timp, nu de acum. Din păcate, cred că s-a ajuns la limită. Dacă n-o să vină cineva să preia acest club, cred că se va ajunge la faliment!

Să vină cineva să facă o infuzie de capital și să ridice acest club! Mi-ar părea tare rău să o ia din Liga 4. Sunt foarte multe echipe care încep de acolo și nu le e ușor să revină în prima ligă. Vedeți Rapidul cum se chinuie, Petrolul, U Cluj”, a fost cerința fostului jucător care a câștigat de trei ori titlul cu Dinamo.

Reclamă

Lovitură de stat la Dinamo! Consiliul de Administrație vrea să îi ”detroneze” pe spanioli. Cine își va pierde funcția

Dinamo este aproape de a se dezintegra din cauza managementului defectuos al spaniolilor, iar românii din cadrul clubului și-au pus în gând să oprească acest lucru în următoarea ședință a Consiliului de Administrație.

În ședința precedentă, Pablo Cortacero și ale sale ”proxima semana” nu au mai fost suficiente pentru a-i menține credibilitatea spaniolului, astfel că membrii Consiliului de Administrație l-au scos cu vot unanim din funcție. Locul său a fost luat de un român, Constantin Eftimescu.

De această dată, membrii CA de la Dinamo vor să îi scoată din organigramă și pe ceilalți oameni de încredere ai lui Cortacero, adică directorul sportiv Rufo Collado și directorul general Alex Couto.

Reclamă 4 / 0/3

Astfel, dacă totul merge conform planului, Collado ar urma să își piardă complet funcția din cadrul clubului, în timp ce Couto își va pierde dreptul de semnătură, raportează cei de la ProSport.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și