Închide meniul
VIDEO

Unai Emery, gest uluitor după ce a fost trolat de un fan. Antrenorul lui Villarreal i-a arătat direct degetul mijlociu!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 iulie 2022, 14:17

Unai Emery, gest uluitor după ce a fost trolat de un fan. Antrenorul lui Villarreal i-a arătat direct degetul mijlociu!

Unai Emery, reacţie uluitoare după ce a fost trolat de un fan. Antrenorul lui Villarreal i-a arătat direct degetul mijlociu!

Unai Emery, gest reprobabil / Colaj Twitter

Unai Emery a făcut un gest uluitor după ce a fost trolat de un fan. Antrenorul lui Villarreal şi-a ieşit din minţi după amicalul câştigat în deplasarea cu Southampton, scor 2-1. Spaniolul în vârstă de 50 de ani a făcut un gest reprobabil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul meciului amical, Emery a fost aşteptat de un grup de suporteri în faţa stadionului St. Mary’s. Tehnicianul „Submarinului galben” a avut parte de o surpriză în momentul în care unul dintre cei care i-au cerut autograf i-a adresat o întrebare.

Unai Emery, gest uluitor după ce a fost trolat de un fan

Poţi spune: ‘Unai Emery, bună seara’?„, i-a transmis fanul, potrivit thesun.co.uk. Acesta a glumit pe seama problemelor de comunicare cu care s-a confruntat antrenorul în perioada în care o pregătea pe Arsenal.

Emery, care a fost la conducerea „tunarilor” între 2018 şi 2019 nu a gustat gluma. Mai mult, a avut o reacţie incredibilă şi i-a arătat suporterului degetul mijlociu. Nu a ţinut cont nici de faptul că era filmat, iar imaginile s-au viralizat imediat.

Reclamă

Unai Emery a reuşit să o ducă pe Arsenal până în finala Europa League, în 2019. Anul trecut, a reuşit chiar să câştige trofeul cu Villarreal. În ultima ediţie a UEFA Champions League, „Submarinul galben” a fost revelaţia competiţiei stelelor. A ajuns până în semifinale după ce a făcut două victime uriaşe: Juventus şi Bayern. A fost eliminată în cele din urmă de Liverpool, cu 2-5 la general.

Spaniolii au obţinut rezultate notabile şi în pauza competiţională. Au câştigat 4 dintre cele 5 meciuri amicale. A remizat cu Sporting Lisabona (1-1), după care le-a învins pe PSV (2-1), Borussia Dortmund (2-0), Reims (1-0) şi Southampton (2-1).

Arsenal a „demolat-o” pe Sevilla în Emirates Cup

Arsenal, fosta echipă a lui Emery, tocmai a făcut show şi a „demolat-o” pe Sevilla în Emirates Cup. A câştigat într-un mod uimitor cea de-a XI-a ediţie a competiţie într-un mod incredibil. Gruparea din La Liga nu a avut nicio şansă şi a suferit o înfrângere greu de digerat la Londra.

Reclamă 4 / 0/3

Arsenal a câştigat cu 6-0! Brazilianul Gabriel Jesus, transferat luna aceasta de la Manchester City, a fost eroul „tunarilor”. În minutul 19 atât el, cât şi Bukayo Sako, reuşiseră câte o dublă.

Jesus nu s-a oprit şi a reuşit chiar hat-trick-ul. A marcat în minutele 12, 14 şi 76. Celelalte goluri ale gazdelor au fost marcate de englezii Bukayo Saka (9 – penalty şi 19) şi Eddie Nketiah (89).

Cu ocazia acestei partide a fost adus un omagiu fostului internaţional spaniol Jose Antonio Reyes, decedat într-un accident rutier pe 1 iunie 2019, care a evoluat la ambele formaţii. Tatăl lui Jose Antonio i-a oferit lui Jesus trofeul destinat celui mai bun jucător al meciului.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și