Închide meniul

UPDATE | Cum a râs Romelu Lukaku de Zlatan Ibrahimovic, după AC Milan – Inter 0-3. Suedezul şi-a aplaudat rivalul

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 februarie 2021, 18:46

UPDATE | Cum a râs Romelu Lukaku de Zlatan Ibrahimovic, după AC Milan – Inter 0-3. Suedezul şi-a aplaudat rivalul

profimediaimages

Zlatan Ibrahimovic şi Romelu Lukaku, în AC Milan - Inter 0-3

Primele două clasate din Serie A s-au înfruntat pe San Siro, unde peste zece mii de fani au creat o atmosferă incendiară în afara stadionului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce a strigat Romelu Lukaku pentru Zlatan Ibrahimovic în AC Milan – Inter 0-3

Inter Milano a spulberat-o pe AC Milan cu 3-0 şi s-a distanţat în fruntea clasamentului la patru puncte de marea rivală. A fost primul duel dintre Romelu Lukaku şi Zlatan Ibrahimovic, după scandalul din ianuarie, din Cupa Italiei.

Lukaku a pasat la golul de 1-0 al lui Lautaro şi a stabilit scorul final, 3-0, în timp ce rivalul său a fost înlocuit în minutul 75 cu Samu Castillejo.

"Eu sunt cel mai bun, eu, eu! Ți-am zis, în p… mea”, ar fi strigat Lukaku, după ce a marcat. Un mesaj pentru Ibrahimovic, care în octombrie anul trecut spunea: "Milan nu a avut niciodată un rege. Acum are un Dumnezeu". Zlatan a devenit ţinta ironiilor şi pe reţelele sociale. 

Reclamă

În momentul în care Lukaku a înscris, Ibrahimovic a fost surprins de camerele de luat vederi în timp ce aplauda. 

Romelu Lukaku şi Lautaro Martinez, 30 de goluri în Serie A

Lukaku a înscris în patru derby-uri la rând cu AC Milan în Serie A. Este primul care reuşeşte aşa ceva de la Romeo Benetti, din 1973. De asemenea, Lukaku şi Lautaro Martinez se pot lăuda cu cifre impresionante în campionat. Cei doi au 30 de goluri şi 11 pase decisive! 

Reclamă 4 / 0/3

În 22 de meciuri, belgianul are 17 reuşite, una la fiecare 99 de minute jucate. Lautaro a jucat cu un meci mai mult. Argentinianul şi-a trecut în cont 13 goluri.

În topul golgheterilor, Lukaku a trecut pe primul loc în faţa lui Ronaldo. El are cu trei goluri mai mult decât Ibrahimovic, care a punctat de 14 ori. Lukaku (27 de ani) şi Ibrahimovic (39 de ani) au fost colegi la Manchester United.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și