Închide meniul

UPDATE | Dinamo transferă chiar înaintea derby-ului cu FCSB! Jucătorii au efectuat deja vizita medicală. "Întărim haita!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 februarie 2021, 11:18

UPDATE | Dinamo transferă chiar înaintea derby-ului cu FCSB! Jucătorii au efectuat deja vizita medicală. "Întărim haita!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dinamo primeşte întăriri înaintea derby-ului cu FCSB

UPDATE 14:35: Dinamo a anunţat transferul lui Gudmund Kongshavn.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Dinamo București anunță transferul portarului norvegian Gudmund Broks Kongshavn la clubul din Ștefan cel Mare până la finalul acestui sezon competițional, a declarat managerul sportiv Marius Adrian Nicolae pentru site-ul oficial, www.fcdinamo.ro.

Ultima oară la Aalesund, în prima ligă a campionatului norvegian, Gudmund Kongshavn a ajuns la București, a efectuat vizita medicală și a intrat în programul de pregătire stabilit de antrenorul Ionel Gane, în cantonamentul de la Săftica, înaintea duelului cu FCSB, din optimile de finală ale Cupei României.

Fost component al loturilor naționale U18, U19, U21 și U23 ale Norvegiei, Gudmund Kongshavn a împlinit 30 de ani, luna trecută, pe 23 ianuarie.

14 meciuri a apărat Gudmund Kongshavn pentru Aalesund pe parcursul anului trecut.

Reclamă

4 este numărul echipelor din cariera lui Gudmund Kongshavn, toate din Norvegia: Valerenga, Sarpsborg, Tromso și Aalesund.

136 de partide a adunat Gudmund Kongshavn în carieră, în prima ligă a campionatului norvegian", a transmis Dinamo pe contul de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Aduşi de suporterii acţionari, cei doi jucători i-ar putea cuceri definitiv pe fani chiar de la debut.

Jonathan Morsay şi Gudmund Kongshavn, la Dinamo

"ÎNTĂRIM HAITA, CÂINILOR. DDB a adus doi jucători noi. 
– Jonathan Morsay, 23 de ani, mijlocaș ofensiv, împrumutat până în vară de la Chievo, Serie B. 
– Gudmund Kongshavn, portar norvegian, 30 de ani, liber de contract, ultima oară la Aeslund, în prima ligă a Norvegiei, de asemenea contract până la finalul sezonului. 
Dinamo are opțiunea de prelungire, dacă lucrurile merg aşa cum ne dorim ambele părți. 
Jucătorii au efectuat deja vizita medicală şi se vor alătura băieților la Săftica!  
SĂ LE URĂM BUN VENIT ŞI SĂ CONTINUĂM CE AVEM DE FĂCUT!
", au transmis fanii din Peluza Cătălin Hîldan.

Gudmund Kongshavn are o cotă de piaţă de 200.000 de euro, dar nu a mai jucat din luna decembrie. Vine să îi facă concurenţă lui Mihai Eşanu. Tânărul portar al lui Dinamo e hotărât să apere buturile "câinilor" în Eternul Derby.

"Sunt de mic la Dinamo şi am jucat mereu cu presiune. Acum doar am trecut la nivelul următor. Pot să înţeleg ce înseamnă un meci cu FCSB, sunt din Bucureşti. Până să ajung la echipa mare eram un ultras, ştiu ce înseamnă meciurile cu FCSB", a declarat Mihai Eșanu după Craiova – Dinamo 1-0.

Cine este Jonathan Morsay, jucătorul dorit de Dinamo

Morsay a fost cumpărat de Chievo la începutul anului trecut, de la Sundsvall. Mijlocaşul suedez nu a confirmat şi a jucat, în total, numai 10 meciuri. În total, a bifat 106 minute în Serie B şi nu a înscris niciun gol.

Chievo este pe locul trei în clasament şi se bate pentru promovarea pe prima scenă a fotbalului italian. Vasile Mogoş este jucător de bază la echipa care îşi joacă meciurile de acasă pe Marc'Antonio Bentegodi. Românul tocmai a impresionat etapa trecută, cu Pescara, când a fost autorul unui gol şi a unei pase decisive. Morsay a fost atunci rezervă neutilizată.

Reclamă

Mijlocaşul suedez este dispus să plece pentru a-şi putea intra în formă. Conform Transfermarkt, are o cotă de piaţă de 250.000 de euro.

Recomandări
  • Jerry Gane primeşte întăriri
  • Dinamo - FCSB, miercuri, 20:30, LIVE TEXT pe AS.ro

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:55 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Carlos Sainz merge în Q3 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și