Închide meniul

UPDATE | Gică Hagi poate prelua o națională mai bine clasată decât România. Prima reacție a "Regelui"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 22 martie 2021, 16:03

UPDATE | Gică Hagi poate prelua o națională mai bine clasată decât România. Prima reacție a "Regelui"

Hepta

Gică Hagi, lovitură uriașă

UPDATE: Gică Hagi a reacționat după ce au apărut zvonurile că ar putea să devină selecționerul Statelor Unite. "Regele" a demontat aceste speculații. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"În urma articolelor apărute în presă astăzi, doresc să fac următoarele precizări. În cadrul unei emisiuni la care am participat, mi-am exprimat doar un anumit punct de vedere despre o echipă națională, despre care am spus că îmi place pentru că are o echipă frumoasă, tânără.

Nu am spus în niciun moment că voi prelua naționala SUA sau că ar fi existat vreo discuție cu cineva în acest sens. Din păcate, în presă au apărut speculații  pe această temă, care sunt complet false", a fost comunicatul apărut pe site-ul oficial al Viitorului. 

Știrea inițială

SUA ar putea reprezenta următorul pas din cariera lui Gică Hagi. "Regele" nu merge acolo să antreneze la nivel de echipe de club. Potrivit Playsport, Hagi va prelua frâilele selecționatei Statelor Unite. 

Reclamă

Gică Hagi va avea "pe mână" unii dintre cei mai valoroși fotbaliști din lume. Statele Unite ocupă locul 22 în clasamentul FIFA. În comparație, România este doar pe locul 37.

Gică Hagi ar urma să devină selecționerul Statelor Unite

"Imi place naționala Americii foarte mult. Am văzut-o și arată extraordinar, tânară, frumoasă. Mi-am și notat-o, arată fantastic. Cred că o să fie tare în 2026, se va bate pentru lucruri mari", a declarat Gică Hagi, la TVR. 

Potrivit sursei citate, Federația din SUA a trimis doi reprezentanți să discute cu Gheorghe Hagi în timpul negocierilor pentru transferul lui Alexandru Mățan la Columbus Crew. 

Reclamă 4 / 0/3

"Am două dorințe: să antrenez o echipă puternică de club, dacă o să am ocazia, și o echipă națională. De ce naționalitate, de unde? Nu știu! Mi-aș dori. La vârsta pe care o am, vreau două provocări. Eu am aceste două dorințe. Toate sunt legate de mentalitatea mea. O să ma duc unde o sa fiu chemat. Am dorințele astea, în momentul ăsta știu asta cu siguranță", a mai spus Gică Hagi. 

SUA are parte de o generație cum nu a mai avut vreodată. Doar Giovanni Reyna de la Borussia Dortmund este evaluat la aproximativ 40 de milioane de euro. Printre alte vedete din tabăra americanilor se numără Christian Pulisic (Chelsea), Wenston Mckennie (Juventus) sau Sergino Dest (Barcelona).

 Gică Hagi n-ar fi la prima experiență ca selecționer. "Regele" a stat patru meciuri pe banca României în 2001. A plecat după eșecul cu Slovenia din barajul pentru calificare la CM 2002. 

La nivel de club, Hagi le-a pregătit pe Bursaspor, Galatasaray, Timișoara, FCSB și Viitorul. A cucerit titlul în Liga 1 alături de constănțeni în sezonul 2016-17. 

Gică Hagi a refuzat o ofertă de 10 milioane de euro

Potrivit lui Gică Popescu, Hagi a refuzat o ofertă de aproape 10 milioane de euro pe an. ”Regele” a refuzat și o propunere din primele șase campionate din Europa.

"I s-a oferit un salariu sub 10 milioane, dar aproape de această cifră, era salariul pe un an. Dar Gică vrea la un club cu un proiect care să-i permită să facă performanță. A avut și o ofertă de la o echipă din primele 6 campionate din Europa", a declarat Gigă Popescu despre Hagi. 

Reclamă
Recomandări
  • Gică Hagi a antrenat-o ultima dată pe Viitorul
  • "Regele" ar urma să devină selecționerul unei naționale de top

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:08 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipele de start 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită Vezi toate știrile
Citește și