Închide meniul

Următorul transfer pregătit de Gică Hagi. Farul vrea un internaţional român, care a fost antrenat şi de Mircea Lucescu

Mihai Ispas Publicat: 23 iunie 2021, 14:09

Reclamă
Următorul transfer pregătit de Gică Hagi. Farul vrea un internaţional român, care a fost antrenat şi de Mircea Lucescu

Gică Hagi

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Tudor Băluţă, fotbalistul aflat sub contract cu Brighton, este următorul transfer pregătit de Gică Hagi la Farul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Următorul transfer pregătit de Gică Hagi

Pentru mijlocaşul în vârstă de 22 de ani ar fi o revenire sub comanda lui Hagi. El a fost cedat de Viitorul în 2019 la gruparea din Anglia, în schimbul a 3 milioane de euro.

Băluţa nu a reuşit să se impună şi a fost împrumutat în Olanda, la Den Haag, şi în Ucraina, la echipa lui Mircea Lucescu, Dinamo Kiev.

Băluţă a fost mai mult accidentat, iar Lucescu nu i-a prelungit împrumutul de la Brighton. Acum, Hagi negociază un acord pentru cel puţin 6 luni, scrie ziare.com.

Băluţă are 9 meciuri la echipa naţională, unde era considerat unul dintre jucătorii de viitor, înaintea transferului în Anglia.

Reclamă

Dan Petrescu laudă fuziunea dintre Viitorul şi Farul: „Cred că vor fi o forţă în acest campionat”

Dan Petrescu este printre cei care l-au felicitat pe Hagi pentru proiectul demarat la Constanţa prin fuziunea dintre Farul şi Viitorul.

„Era şi timpul să se întoarcă. Echipa n-a mers prea bine fără el. Uniţi cu cei de la Farul, cred că vor fi o forţă în acest campionat. Depinde foarte mult şi de jucătorii care vor veni”, a spus Dan Petrescu.

Miodrag Belodedici a fost savuros. I-a cerut lui Hagi să demonstreze din nou că este un antrenor de top.

Reclamă 4 / 0/3

„Trebuie să demonstreze! Îl aştept să demonstreze, la fel ca atunci când era fotbalist. Degeaba are nume, dar trebuie să demonstreze mai departe. Îi dorim succes”, a spus Miodrag Belodedici.

Gică Hagi, primele trei transferuri la Farul

Hagi a transferat deja trei jucători. Portarul naţionalei de tineret, Mihai Aioani, fostul atacant al lui FCSB, Adrian Petre, şi fostul fundaş al Viitorului, Ionuţ Larie, au devenit jucătorii Farului.

„Cred că cel mai mult a contat pentru mine domnul Hagi, deoarece este un antrenor foarte bun. Impune un anumit stil de joc şi, din câte am înţeles, este un tip foarte strict. În primul rând, sper să intrăm în play-off, pentru că ăsta este gândul tuturor şi de acolo să avem o clasare cât mai bună. De ce nu, poate chiar să câştigăm titlul. În copilărie, îmi plăcea foarte mult de Tătăruşanu şi chiar familia şi mulţi prieteni îmi spuenau ‘Micul Tătăruşanu’”, a spus Marian Aioani, la prezentarea oficială.

Hagi a anunţat că va face echipă mare la Farul, după fuziunea dintre Viitorul şi clubul constănţean.

„Le mulțumesc tuturor care au contribuit la acest proiect, prin care rămâne un singur brand, o singură echipă, o singură echipă. Îi mulțumesc lui Ciprian pentru că a înțeles că acesta este singurul drum. Până acum era mai simplu, acum reprezentăm un oraș, toată Dobrogea. Fiecare suporter trebuie să fie mândru. Am o singură strategie, să devin cel mai bun. Asta vom încerca. Trebuie să facem o echipă mare, care să atace și după să se apere. Îmi place să câștigăm. Împreună putem deveni cei mai buni. Mă oblig să duc standardul de performanță la cel mai înalt nivel”, a spus Gică Hagi.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 LIVE VIDEOOvidiu Ionescu şi Bernadette Szocs luptă ACUM pentru semifinale la dublu mix, la Saudi Smash 2024, live în AntenaPLAY 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” Vezi toate știrile
Citește și