Închide meniul

Uruguay – Statele Unite 1-0. Americanii, OUT de la Copa America. Echipa lui Bielsa e în sferturi

Dan Roșu Publicat: 2 iulie 2024, 8:54

Reclamă
Uruguay – Statele Unite 1-0. Americanii, OUT de la Copa America. Echipa lui Bielsa e în sferturi

Uruguay - Statele Unite 1-0. Americanii, OUT de la Copa America

Jucătorii Uruguayului sărbătoresc marcarea unui gol - Getty Images

Uruguay – Statele Unite 1-0. Selecţionata Uruguayului s-a calificat în sferturile de finală ale Copei America, după ce a învins la limită, cu scorul de 1-0, naţionala ţării gazdă, Statele Unite, care a fost eliminată astfel din competiţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un gol marcat de Mathias Olivera în minutul 66 le-a fost suficient elevilor antrenorului Marcelo Bielsa pentru a se clasa pe primul loc în Grupa C, cu 9 puncte.

Uruguay – Statele Unite 1-0. Americanii, OUT de la Copa America

„El Loco” Bielsa nu i-a putut conduce pe „celeşti” de pe bancă în acest meci, fiind nevoit să urmărească jocul din tribune, în urma unei suspendări.

Cealaltă calificată din această grupă este selecţionata Panama, antrenată de danezul Thomas Christiansen, care a învins la rândul ei, cu scorul de 3-1, echipa Boliviei şi a ocupat locul secund în clasamentul final, cu 6 puncte, devansând Statele Unite (3 puncte).

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:45

Unde ar putea ajunge Denis Alibec, atacantul dorit de Gigi Becali şi Gică Hagi: „A făcut o ofertă de transfer”

9:44

Andreea Dragoman – Eliza Samara (10:10) şi Adina Diaconu – Suthasini Sawettabut (12:30), la WTT Star Contender Bangkok 2024

9:17

Anunţul făcut de Răzvan Burleanu despre viitorul lui Edi Iordănescu la naţionala României

8:50

Reacţia lui Edi Iordănescu imediat după ce fanii veniţi la Mogoşoaia i-au cerut să nu plece de pe banca naţionalei!

8:12

Gigi Becali l-a făcut praf pe Florin Niţă: „Șutul ăla îl apăram și eu. Nu mai spuneți că ne-a salvat. Să spunem adevărul”

7:42

Nicolae Stanciu, discurs de căpitan, în faţa fanilor veniţi noaptea la Mogoşoaia: „Aţi fost primul jucător al naţionalei”

1 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 6 FotoEa e românca ce este căsătorită cu un star din naţionala Olandei. Doina este de o frumuseţe uimitoare
Citește și