Închide meniul

UTA – Rapid | Imagini emoționante! Jucătorii lui Adrian Mutu au vizitat copiii de la Spitalul Județean înaintea derby-ului

Alexandru Ivan Publicat: 9 aprilie 2022, 15:20

UTA – Rapid | Imagini emoționante! Jucătorii lui Adrian Mutu au vizitat copiii de la Spitalul Județean înaintea derby-ului

Rapid joacă cu UTA în derby-ul etapei din play-out

Sursa: FC Rapid 1923

  • UTA – Rapid, derby-ul etapei în play-out
  • Jucătorii lui Adrian Mutu au vizitat copiii la Spitalul Județean înaintea derby-ului

UTA – Rapid. Înaintea derby-ului din play-out, veteranii lui Adrian Mutu au vizitat copiii internați la Spitalul Județean din Arad. Săpunaru și Dragoș Grigore le-au adus micuților zâmbetul pe față.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapidiștii au stat de vorbă cu copiii internați la secțiile de pediatrie și radiologie și le-au ridicat moralul.

UTA – Rapid | Jucătorii lui Adrian Mutu au vizitat copii la spital

„Adrian Mutu, alături de Cristi Săpunaru și Dragoș Grigore, au vizitat astăzi Spitalul Județean Arad, secțiile de pediatrie și radiologie, aflate în renovare în urma donațiilor strânse de cei de la fundația Cetatea Voluntarilor Arad.

Reclamă

Băieții noștri au stat de vorbă cu micuții din spitalul arădean și le-au oferit pentru câteva clipe un zâmbet, ceea ce înseamnă foarte mult pentru noi. Le urăm multă sănătate celor mici!
Mulțumim pentru invitație și multe felicitări tuturor celor ce se implică în aceste proiecte!”, se arată în comunicatul emis de clubul Rapid.

Reclamă

Derby-ul de la Arad se joacă cu casa închisă

Derby-ul UTA – Rapid din play-out se va juca cu casa închisă. Ionuț Badea a anunțat că toate biletele au fost vândute.

„Vreau să vă mulțumesc că ați cumpărat toate biletele pentru acest joc important. Vă așteptăm pe toți, vrem să ne ajutați să obținem cele 3 puncte cu Rapid”, a spus Ionuț Badea, într-un clip special de prezentare.

Peste 12.000 de fani sunt așteptați la stadion, capacitatea maximă a arenei „Francisc von Neuman”. Dintre aceștia, sunt așteptați și mulți copii.

Reclamă 4 / 0/3

Adi Mutu are victorii pe linie la Rapid

La primul meci oficial pe noul Stadion Giulești, jucat cu casa închisă, Rapid a învins-o categoric pe FC Botoșani și a urcat pe primul loc în play-out. Vojtus (10), Sefer (62) și Albu (79) au înscris golurile victoriei. Victor Angelescu s-a bucurat din tribună, acolo unde îl așteaptă și pe Dan Șucu.

Adi Mutu este de neoprit după ce a fost numit antrenor la Rapid. „Briliantul” a câștigat toate cele patru meciuri în care a stat pe banca alb-vișiniilor. Împotriva moldovenilor a bifat și cel mai categoric succes stagional al Rapidului.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:44 „Trebuia schimbat şi antrenorul!” Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători de la Rapid 21:19 FotoFanii Rapidului, reacţie vehementă după ce au văzut spectacolul pirotehnic de la Leverkusen! Mesaje dure de protest 21:00 Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica: „E mereu în top 3!” 20:50 Prima reacţie a lui Ovidiu Haţegan după faza controversată din Dinamo – Poli Iaşi: „Am greşit, îmi pare rău!” 20:30 FotoRapid – Sepsi 0-0. Giuleştenii luptă pentru prima victorie din play-off. Penalty anulat cu VAR 20:27 VideoFostul secund al lui Dan Petrescu creşte următoarea „Generaţie de Aur” pentru naţională 20:21 Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi! Mesajul fotbalistului: „Cu siguranţă, peste ani, se va mândri” 19:44 Cristiano Bergodi a făcut „revoluţie” la Rapid, pentru meciul cu Sepsi! Trei titulari, OUT din lotul giuleştenilor 19:36 Rafael Nadal a vorbit din nou de retragere după ce va reveni pe teren la Barcelona: „Cred că e ultimul an” 19:28 Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali: „Să-i ceară sfatul lui Cristi Borcea!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători
Liga 1 • 21:44
„Trebuia schimbat şi antrenorul!” Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători de la Rapid
Rapid - Sepsi, LIVE TEXT
Liga 1 • 20:30
FOTO
Rapid – Sepsi 0-0. Giuleştenii luptă pentru prima victorie din play-off. Penalty anulat cu VAR
Cristiano Bergodi a făcut "revoluţie" la Rapid, pentru meciul cu Sepsi
Liga 1 • 19:44
Cristiano Bergodi a făcut „revoluţie” la Rapid, pentru meciul cu Sepsi! Trei titulari, OUT din lotul giuleştenilor
"Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?" Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu
Liga 1 • 18:06
„Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?” Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu! „Briliantul” şi-a decis viitorul
Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: "Păi noi suntem idioţi?"
Liga 1 • 14 apr., 23:46
Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: „Păi noi suntem idioţi?”