Închide meniul

„V-a plăcut?!” Reacţie genială a lui Răzvan Burleanu când a fost întrebat de Gigi Becali. Preşedintele FRF a început să râdă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 octombrie 2021, 18:26

„V-a plăcut?! Reacţie genială a lui Răzvan Burleanu când a fost întrebat de Gigi Becali. Preşedintele FRF a început să râdă

Răzvan Burleanu este președintele FRF

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Întrebat dacă despre acest scandal, Burleanu a început să râdă. Totodată, preşedintele FRF a spus că dacă patronul FCSB îl va reclama la comisii, acesta se va duce să fie audiat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reacţie genială a lui Răzvan Burleanu despre scandalul cu Gigi Becali

V-a plăcut?! (n.r. – atacul la patronul FCSB) Niciuna dintre Comisiile noastre de Disciplină nu s-a autosesizat pe acest subiect. În schimb, dacă domnul Becali consideră că trebuie să facă subiectul, poate fi chiar el persoana care să inițieze un asemenea caz și voi merge în fața Comisiei, ca orice persoană din fotbal”, a spus Burleanu, după ședința Comitetului Executiv de astăzi„, a spus Răzvan Burleanu.

Răzvan Burleanu, atac la Gigi Becali

Totul a plecat de la atacul lui Becali. Burleanu a lansat la rândul său acuze grave la adresa patronului roș-albaștrilor.

Becali a fost sancționat în două dosare. Prima amendă primită de patronul lui FCSB este în valoare de 10.000 de lei. Pentru că și-a continuat discursurile agresive la adresa arbitrilor, Becali a mai primit o sancțiune, de 20.000 de lei.
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO Vezi toate știrile
Citește și