Închide meniul

Valentin Mihăilă a făcut vizita medicală la Atalanta! Transferul de la Parma este iminent. Anunțul făcut de presa din Italia

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 30 ianuarie 2022, 16:13

Valentin Mihăilă a făcut vizita medicală la Atalanta! Transferul de la Parma este iminent. Anunțul făcut de presa din Italia

Valentin Mihăilă, aproape de Atalanta

Profimedia

Valentin Mihăilă va fi împrumutat până în vară la Atalanta, care este obligată să-l transfere definitiv la sfârșitul sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Mihăilă a efectuat vizita medicală la Parma

Potrivit parmalive.com, Valentin Mihăilă a efectuat deja vizita medicală la Atalanta, iar transferul este iminent. Parma va încasa între 12 și 13 milioane de euro pentru transferul românului, plus bonusuri.

“Îmi pare rău că l-am pierdut pe Mihăilă, un jucător de calitate. Clubul a luat această decizie. L-am adus pe Simy, vom vedea ce va fi. Trebuie să ne concentrăm acum asupra meciurilor, să avem încredere. Cu siguranță vom mai face câteva transferuri”, a spus Iachini, citat de tuttomercatoweb.com.

După ce l-a cedat pe Robin Gosens la Inter echipa din Bergamo îi caută înlocuitor. Presa din Italia spune că Valentin Mihăilă de la Parma este pe placul antrenorului Gian Piero Gasperini, anunţă gazzetta.it. Românul cotat la 6 milioane de euro are parte şi de o carcaterizare pe măsură din partea jurnaliştilor italieni.

Românul îl va înlocui pe Gosens

”Ținta Atalantei are nume și prenume: Valentin Mihăilă, extrema română, de la Parma. Viteza este principala sa armă. Cele două cluburi se gândesc la un împrumut cu opțiune de cumpărare definitivă în vară, cel puțin asta ar vrea Atalanta. Cu toate acestea, Parma a refuzat deja o propunere similară de la Sassuolo în urmă cu câteva săptămâni, după ce în vara anului 2021 a respins o ofertă de la Lazio”, scriu cei de la Gazzetta dello Sport.

Reclamă

Italienii mai spun că Mihăilă este preferat de Gasperini chiar dacă e mai ofensiv ca Robin Gosens. Mihăilă ar urma să acopere toată banda stângă a celor de la Atalanta, dacă transferul se va materializa, la fel cum o făcea și internaționalul german. În acest moment, Atalanta e pe loc de Champions League în Serie A. E pe locul patru, după 22 de meciuri.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și