Închide meniul
VIDEO

Valentin Mihăilă, gol senzaţional într-o partidă amicală pentru Parma. Ce se întâmplă cu Dennis Man

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 23 iulie 2022, 19:32

Valentin Mihăilă, gol senzaţional într-o partidă amicală pentru Parma. Ce se întâmplă cu Dennis Man

Valentin Mihăilă se pregătește de revenirea la Parma, înainte de preliminariile EURO 2024

Valentin Mihăilă, la Parma/ Profimedia

Valentin Mihăilă a marcat un gol spectaculos, în amicalul disputat de echipa sa, Parma. Mijlocaşul român a fost titular în cel de-al doilea meci de pregătire al formaţiei de Serie B.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Mihăilă şi Dennis Man se pregătesc de debutul în noul sezon de Serie B. Cei doi români se află în cantonament alături de Parma, sâmbătă disputând un amical contra celor de la Feralpisalo, formaţie de Serie C.

Valentin Mihăilă, gol senzaţional într-o partidă amicală pentru Parma

Valentin Mihăilă a evoluat încă din primul minut în amicalul Parmei, cu Feralpisalo. Românul a marcat un gol, dintr-o execuţie spectaculoasă. Fostul mijlocaş al Universităţii Craiova a trimis mingea peste portar, printr-o „scăriţă”.

Vezi reuşita lui Valentin Mihăilă, la minutul ’15.

Reclamă

Fabio Pecchia, antrenorul de la Parma, l-a utilizat pe Valentin Mihăilă încă din primul minut. Este al doilea amical al verii pentru echipa de Serie B, în primul întâlnind Sampdoria, scor 1-1.

Primul 11 al Parmei: (4-2-3-1): Chichizola; Delprato, Osorio, Romagnoli, Oostwerwolde; Estevez, Sohm; Couliblay, Vazquez, Mihaila; Benedyczak

Dennis Man a revenit la antrenamentele Parmei

Dennis Man a revenit la antrenamentele echipei sale, Parma. Românul este numit un „pion fundametal” în sistemul de joc al echipei antrenate de Fabio Pecchia, după cum anunţă site-ul oficial al italienilor, parmalive.com.

Reclamă 4 / 0/3

Dennis Man nu a evoluat în partida amicală disputată de Parma, sâmbătă, cu Feralpisalo, nefiind nici pe banca de rezerve. În sezonul trecut, Man a evoluat în 27 de partide, marcând trei goluri, şi oferind două assist-uri.

Patronul de la Parma, anunţ despre viitorul echipei. Ce obiective au Dennis Man şi Valentin Mihăilă în noul sezon

Parma s-a clasat pe locul 12 în Serie B, după un sezon dezamăgitor. Dennis Man şi Valentin Mihăilă ţintesc promovarea în noua stagiune, aşa cum anunţă chiar patronul echipei, Kyle Klause.

Kyle Klause, patronul american de la Parma, anunţă că obiectivul principal al echipei este promovarea în Serie A. Acesta declară că va miza pe tineri, angrenaţi într-o echipă în care există şi jucători cu experienţă.

„Scopul este revenirea în Serie A, promovare cât mai curând posibil. Sunt dispus să iau decizii pe termen scurt pentru a aduce Parma și fanii săi înapoi acolo unde merită. Peste cinci ani o văd pe Parma în Serie A și nu pentru a lupta la retrogradare. Și din nou, într-o perspectivă de cinci ani, intenția este de a produce trei jucători care să poată trece la prima echipă de la Primavera. Evident, trei jucători pe an.

Văd o echipă mai tânără, dar nu formată doar din tineri, ci formată din talente din toată Europa, fără a neglija Italia. Știți că sunt un fan al fotbalului italian, am fost întotdeauna un susținător al echipei naționale, așa că vor fi mulți italieni în echipă, mereu cu scopul de a identifica cele mai bune talente. Sper să avem un nou stadion, un nou centru sportiv, care să ne poată beneficia pentru fotbalul masculin și feminin. Sunt ferm convins că în cinci ani ne vom putea bucura de toate aceste avantaje”, a spus Kyle Krause, conform Parma Live.

Reclamă
Recomandări
  • Valentin Mihăilă, gol în amicalul disputat de Parma
  • Dennis Man a revenit la antrenamente

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:26 „Eu conduc!” Zeljko Kopic s-a enervat la conferința de presă! A „tunat” înainte de Botoșani – Dinamo 18:50 „Și eu aș încerca asta” Jose Mourinho a propus ca fotbalul să se joace fără portari! Declarația prin care a uimit pe toată lumea 18:26 Joan Laporta, anunţ „bombă” la 12 ore după El Clasico! Cere să se REJOACE Real Madrid – Barcelona şi a găsit precedentul 18:19 Primele transferuri cerute de Dan Petrescu la CFR Cluj! Numele pe care i le-a „pus pe masă” lui Neluțu Varga 18:00 Oțelul Galați va avea un nou stadion de 100 de milioane de euro! Veste uriașă pentru Dorinel Munteanu: „Va avea 30.000 de locuri” 17:52 OFICIAL | Fabio Cannavaro a semnat cu Udinese! Fostul Balon de Aur, adus pentru a obţine salvarea de la retrogradare 17:41 Farense – Benfica, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:15). „Vulturii”, ultima șansă în lupta la titlu din Liga Portugal 17:32 „Louis Munteanu la Rapid?” Bogdan Lobonţ a avut o reacţie savuroasă: „Îi vreau pe Messi, Ronaldo şi Vinicius!” 17:14 Adrian Mutu a aflat că Adrian Mititelu Jr e în spital și i-a transmis imediat un mesaj! Ce i-a scris „Briliantul” 17:12 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 22 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și