Închide meniul

Valentin Mihăilă, în topul celor mai buni tineri fotbaliști ai lumii! Davies, Sancho și Ansu Fati, liderii generației următoare

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 3 noiembrie 2020, 8:30

Valentin Mihăilă, în topul celor mai buni tineri fotbaliști ai lumii! Davies, Sancho și Ansu Fati, liderii generației următoare

Mediafax Foto / George Filip via Hepta

Valentin Mihăilă este singurul jucător român aflat în topul celor mai buni tineri 100 de fotbaliști ai lumii

Fostul jucător al Universității Craiova este cotat cu potențialul de a ajunge la 6.7 milioane de euro de către cei de la Observatorul pentru Fotbal (CIES).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihăilă se situează astfel pe locul 81-82, într-o situație de egalitate cu polonezul Bartosz Bialek de la Wolfsburg.

În topul listei se află canadianul Alphonso Davies de la Bayern Munchen. Câștigător în sezonul trecut a tot ce se putea pe plan intern și internațional cu Bayern Munchen, Davies are o valoare potențială de transfer de 180.4 milioane de euro.

El este urmat de englezul Jadon Sancho (Borussia Dormunt, 125.6 milioane de euro) și noua senzație a Barcelonei, spaniolul Ansu Fati (122,7 milioane).

Reclamă

Următorii pe listă sunt ”călăul” României, Erling Haaland (Borussia Dortmund, 120.3 milioane) și englezul Mason Greenwood (Man. United, 115.3 milioane).

Ce sumă a primit Universitatea Craiova pentru Valentin Mihăilă

Universitatea Craiova l-a vândut pe Valentin Mihăilă la Parma în schimbul sumei semnificative de 8,5 milioane de euro, dar nu toți banii au ajuns în contul liderului din Liga 1. Mihai Rotaru susține că Universitatea Craiova a încasat de fapt 6 milioane de euro, restul mergând către terți. Oltenii vor primi banii până în 2023.

”Din 8.5 milioane de euro, scădem undeva la 2.5 milioane de euro ce inseamnă cotă parte la fostele cluburi, avocati si așa mai departe. Noi încasăm banii până în 2023.

Reclamă 4 / 0/3

Deja au fost cheltuiți undeva la 950.000 de euro pe transferuri de jucători în ultima zi. Prima tranșă, de două milioane, a și zburat. Practic, transferul lui Mihăilă ne asigură o completare de buget”, a declarat acesta.

Recomandări
  • Valentin Mihăilă evoluează pentru Parma
  • El a fost inclus în topul celor mai scumpi tineri fotbaliști

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:14 Adrian Mutu a aflat că Adrian Mititelu Jr e în spital și i-a transmis imediat un mesaj! Ce i-a scris „Briliantul” 17:12 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 22 aprilie 2024 16:50 „Acord total!” Anunțul momentului despre viitorul lui Ianis Hagi! Transferul la un gigant al Europei e iminent 16:30 „Extraordinar!” Denis Drăguș semnează cu Trabzonspor! Va încasa un salariu uriaș în Turcia! Anunțul lui Florin Manea 16:20 Middlesbrough – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta pentru promovarea în Premier League. Echipele probabile 15:58 Gigi Becali şi-a anunţat decizia privind revenirea lui pe stadion! Ce a spus despre meciul în care se va decerna trofeul Ligii 1 15:45 Christian Horner l-a înţepat pe Toto Wolff, după interesul Mercedes pentru Max Verstappen: „Nu cred că piloţii sunt problema lui” 15:33 EXCLUSIVUn atacant care marchează „la foc automat” a fost propus la FCSB! Cât trebuie să plătească Gigi Becali ca să îl transfere 14:41 EXCLUSIVGeorge Puşcaş se va opera! Cât va lipsi atacantul român, după accidentarea suferită în Bari – Pisa 14:36 LPF a anunţat când se va juca Universitatea Craiova – FCSB! Programul etapei a 8-a din play-off/play-out Vezi toate știrile
Citește și