Închide meniul
Video

Vară incendiară pe piaţa transferurilor. "Mbappe" Coman are granzii din Portugalia pe urmele lui. "M-au întrebat de el!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 iunie 2020, 18:55 / Actualizat: 12 mai 2021, 13:39

Porto, Benfica şi Sporting pot plăti peste 15 milioane de euro pe un transfer şi au pus ochii pe jucătorul care a înscris 11 goluri în această ediţie de campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman ar putea ajunge în Portugalia

Pentru cine întreabă, preţul lui Florinel este 20 de milioane de euro. Cel puţin asta susţine Becali. Patronul lui FCSB asigură că mai jos de 15 milioane nu are de gând să lase! Fost atacant la Sporting, Marius Niculae îl vede pe "Mbappe" Coman jucând în Portugalia.

"Coman a avut un sezon extraordinar, chiar sunt câteva echipe din Portugalia m-au întrebat de el", a dezvăluit Marius Niculae pentru AntenaSport. 

"Gigi Becali ştie ce înseamnă imaginea. Cu cât vorbeşti mai mult de un jucător şi ridici preţul, cu atât îl vinzi cu mai mulţi bani", a reacţionat şi Anamaria Prodan.

FCSB poate rămâne fără atacanţi. Becali vrea peste 10 milioane şi pe Dennis Man.

Reclamă

"Man a scăzut foarte mult faţă de sezonul trecut, în care credeam că va face următorul pas. Pe vremea noastră, când ajungeam la o echipă, trebuia să demonstrăm de zece ori mai mult. Eu am suferit pe partea că suntem români", a subliniat Marius Niculae.

"Mbappe" Coman şi Man au oferte şi din Italia. Rivalele din capitală, Lazio şi AS Roma, au pus ochii pe ei.

"Din câte văd eu, ar putea să joace deja în top 5 campionate. Trebuie să fie dispuşi să facă foarte multe sacrificii", a declarat Ionuţ Radu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Florinel Coman este golgheterul lui FCSB
  • "Mbappe" a înscris 11 goluri în 25 de meciuri
  • Coman şi Dennis Man au oferte şi din Italia

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și