Închide meniul

Veste bombă din Spania! Lionel Messi ar fi semnat deja cu noua sa echipă. "Există un acord de luna trecută!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 februarie 2021, 16:54

Veste bombă din Spania! Lionel Messi ar fi semnat deja cu noua sa echipă. "Există un acord de luna trecută!"

Profimediaimages

Lionel Messi s-ar fi înţeles deja cu PSG

Potrivit jurnaliştilor de la Diario Gol, Messi ar fi semnat deja o înţelegere cu PSG. "Negocierile au avut loc încă de la începutul lunii ianuarie, în momentul în care jucătorul a avut undă verde", au anunţat spaniolii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi ar putea juca în tricoul lui PSG

"S-a ajuns la un acord şi s-a semnat un contract", a dezvăluit sursa citată. De altfel, Messi a fost dat de gol şi de Angel di Maria, cel care a anunţat după ultimul meci al lui PSG că "există o mare posibilitate ca Messi să vină la noi".

Barcelona are mari probleme financiare şi nu mai poate acoperi pretenţiile financiare ale celui care a primit o sumă uriaşă în ultimii patru ani. Messi a încasat nu mai puţin de 555 de milioane de euro în această perioadă. Este cel mai mare contract din istoria fotbalului! Detaliile apărute în presă l-au înfuriat pe Leo, care nu îşi doreşte să mai rămână în Catalonia.

Lionel Messi, 650 de goluri în tricoul Barcelonei

Messi a reuşit un nou gol magic în ultimul meci din campionat al grupării blaugrana. Atacantul de 33 de ani a deschis scorul cu o execuţie senzaţională, din lovitură liberă.

"Poate e timpul pentru o mărire a salariului lui Messi", a scris Gary Lineker pe contul său de Twitter.

Reclamă

Aflat în ultimele 6 luni de contract, Messi a atins o bornă uriaşă pe Camp Nou. Împotriva lui Bilbao a reuşit cel de-al 650-lea gol în tricoul Barcelonei. În La Liga, el a punctat de 456 de ori de la momentul debutului său.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial Vezi toate știrile
Citește și