Închide meniul

Veşti proaste pentru naţionala lui Rădoi! UEFA, decizie greu de înţeles privind COVID-19

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 1 septembrie 2020, 8:32

Veşti proaste pentru naţionala lui Rădoi! UEFA, decizie greu de înţeles privind COVID-19

profimediaimages

Naţionala României înaintea unui meci cu Serbia

Forul internaţional a precizat că, dacă partidele nu se vor putea disputa din cauza unor cazuri de coronavirus şi nu poate fi determinat clar cine este de vină pentru acest lucru, rezultatul va fi decis aleatoriu prin tragere la sorţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acest lucru ar putea fi o veste proastă pentru meciurile viitoare ale naţionalei lui Rădoi ţinând cont de numărul de infectări destul de ridicat cu care România încă se confruntă, atât la nivel de Liga 1 cât şi în general. 

Pe de altă parte, controversata decizie ar putea oferi şanse nesperate unor selecţionate mai slabe de a avea rezultate ce ar fi fost greu de obţinut pe teren.

Naţionala României va juca în Nations League pe 4 septembrie cu Irlanda de Nord şi pe 7 septembrie cu Austria.

Reclamă

Ambele meciuri vor putea fi urmărite în format LiveText pe AntenaSport.

Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
Vezi toate știrile
Citește și