Închide meniul

Victor Piţurcă, avertizat de Gabi Balint după anunţul că vrea să preia CSA Steaua: „Tot el era implicat!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 octombrie 2023, 8:56

Reclamă
Victor Piţurcă, avertizat de Gabi Balint după anunţul că vrea să preia CSA Steaua: „Tot el era implicat!

Victor Piţurcă, avertizat de Gabi Balint după anunţul că vrea să preia CSA Steaua: "Tot el era implicat!"

Gabi Balint şi Victor Piţurcă / Colaj Hepta

Victor Piţurcă a fost avertizat de Gabi Balint, după anunţul că vrea să preia CSA Steaua de la MApN. Fostul selecţioner a dezvăluit că îşi doreşte să aducă investitori „cu bani” la echipa Armatei, dar Balint a tras un semnal de alarmă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pele Balint i-a amintit fostului său coechipier de la Steaua că tot el l-a adus şi pe Gigi Becali în fotbalul românesc. Piţurcă a participat la negocierile din Adunarea Generală din 24 ianuarie 2003, când latifundiarul din Pipera a fost faţă în faţă cu generalii.

Victor Piţurcă, avertizat de Gabi Balint după anunţul că vrea să preia CSA Steaua

Gabi Balint l-a „înţepat” pe Piţurcă. Mai mult, a ţinut să afirme că el nu are suficienţi bani pentru a investi la CSA.

Eu m-am retras din fotbal, m-am retras din București. Ce să fac? Să ajut cu bani? Nu, nu cred. Dacă aveam banii lui Beckham sau ai lui Messi, poate că mă băgam. Dacă aș fi avut bani, Steaua era singură echipă în care aș fi investit.

Sper să fie mai bine, că prima oară tot el era implicat. Sper s-o facă mai bine de data asta. Să fie ceva de serios de data aceasta și să aducă niște oameni…

Reclamă

Dacă se vrea? (n.r. o asociere cu un privat) E întrebarea care trebuie pusă celor care conduc în momentul acesta”, a spus Gabi Balint la digisport.ro.

Gigi Becali, mesaj pentru Victor Piţurcă

Gigi Becali a avut un mesaj clar pentru Victor Piţurcă, după ce fostul selecţioner a anunţat că va aduce la CSA Steaua mai mulţi oameni de afaceri, care să investească milioane de euro, pentru ca echipa din Liga 2 să devină o forţă din Liga 1.

Patronul de la FCSB s-a amuzat de planul lui Piţi şi susţine că acesta nu va găsi potenţialii afacerişti care să arunce cu banii în proiectul propus de Piţurcă.

Reclamă 4 / 0/3

Nu mă interesează ce vrea să facă Victor Piturcă. Dar, parcă totuși aș vrea să îi văd eu pe ei, că sunt șase-șapte inși, nu e treaba mea, ce vor face ei la echipă? Vor să conducă și să decidă pe banii altuia?

Piți știe bine care e Steaua adevărată, că a fost și antrenor la ea sau nu a fost? Lăcătuș știe bine care e Steaua adevărată că a fost și președinte la ea sau nu a fost? Să facă tată ce vor. Să aducă și banii lor de acasă dacă vor, dar să dea mai repede drumul la treabă.

Oricum suporterii știu care e Steaua adevărată. Să îi caute repede Piți pe ăia cu milioanele, că repede vor veni ăia să bage milioane și milioane de euro, dar să conducă alții pe banii lor, nu?

Eu îmi vad de treaba mea că nu mai interesează pe mine ce spune unul și altul. Suporterii știu adevărul, iar eu în Ghencea am băgat bani, și nu puțini, iar noi aducem acolo pe stadion multă lume”, a spus Becali, citat de prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările xenofobe continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” Vezi toate știrile
Citește și