Închide meniul

VIDEO | "Adi Mutu este idolul copilăriei mele!". Dennis Man, primele declaraţii după transferul istoric la Parma. "Am văzut deja ce diferenţe sunt între Serie A şi Liga 1"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 februarie 2021, 14:29

VIDEO | "Adi Mutu este idolul copilăriei mele!". Dennis Man, primele declaraţii după transferul istoric la Parma. "Am văzut deja ce diferenţe sunt între Serie A şi Liga 1"

Profimediaimages

Dennis Man a debutat deja la Parma

Românul care primeşte un salariu uriaş în Serie A a răspuns întrebărilor jurnaliştilor italieni. Autor a 14 goluri în acest sezon din Liga 1, Man a anunţat care sunt principalele lui calităţi şi le-a transmis un mesaj fanilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man: "Am fost primit foarte bine la Parma. Este un club cu o istorie grozavă"

"Sunt conștient de cât de dificil este să joci în Serie A. Coechipierii mei de la Parma m-au primit foarte bine, sunt pregătit să dau tot ce am mai bun ca să ajut echipa. Eu sunt un jucător tehnic, am o viziune de joc foarte bună, mă adaptez repede situațiilor din meci. Sunt considerat un fotbalist rapid. Sunt de câteva zile aici, încerc să intru în ritmul echipei. Încă nu ştiu dacă voi juca în partida următoare.

Parma este un club puternic, cu o istorie grozavă. Sunt fericit că sunt aici şi vreau să mă adaptez cât mai repede şi să ajut echipa. Voi da totul pentru a respecta istoria acestui club. Deja am văzut diferenţele dintre Serie A şi Liga 1, sunt două campionate total diferite. Sunt conştient de asta, încerc să mă acomodez, să intru pe teren şi să-mi demonstrez calităţile", a declarat Dennis Man, citat de tuttomercatoweb.com.

Dennis Man a anunţat că idolul său este chiar selecţionerul României U21. Adi Mutu a scris istorie la Parma. În Serie A a înscris 69 de goluri şi a oferit 26 de pase decisive în 143 de partide. 

"Sunt român și trebuie să recunosc că Mutu m-a inspirat mult, era un idol din copilăriei mele. Acum toată lumea știe cine e Mutu, că a jucat în Italia şi câte goluri a marcat. Dacă mă întrebați pe cine aleg, atunci răspunsul meu este Mutu", a precizat Man.

Reclamă

Parma este pe penultimul loc în Serie A. O despart totuşi numai două puncte de Torino, prima echipă clasată peste "linia roşie". Pentru galben-albaştri urmează meciul de pe Ennio Tardini, cu Bologna.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Parma a plătit 13 milioane de euro pentru Dennis Man
  • Fostul atacant al lui FCSB, cuvinte de laudă la adresa lui Adi Mutu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:45 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 16:34 VIDEOWatford – Hull (17:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:23 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! Spectacol în Serie B 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” Vezi toate știrile
Citește și