Închide meniul

VIDEO | Cristi Chivu le-a aprins imaginația fanilor lui Inter. Mesajul românului într-o zi specială pentru nerazzurri

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 mai 2020, 15:30

VIDEO | Cristi Chivu le-a aprins imaginația fanilor lui Inter. Mesajul românului într-o zi specială pentru nerazzurri

Profimediaimages

Chivu a câștigat Cupa Italiei, cu Inter, în 2010

Antrenor al echipei sub 17 ani a nerazzurrilor, Chivu a avut un mesaj pentru fanii clubului. Le-a adus aminte de faptul că ziua de 5 mai este una cu o însemnătate puternică în istoria lui Inter.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristian Chivu, fanul numărul 1 al lui Inter

În urmă cu exact un deceniu, gruparea din Milano câștiga Cupa Italiei. Cu Chivu integralist, Inter o învingea pe AS Roma chiar pe Stadio Olimpico. Era doar primul dintre cele trei trofee câștigate în acel sezon. Trupa lui Jose Mourinho mai dădea lovitura în Champions League și în Serie A.

"Salut. Vă așteptăm în această seară să retrăim, împreună, un meci foarte important: finala Cupei Italiei, cu Roma. A fost primul episod din Tripleta 2010. Vă recomand să ne urmăriți în următoarele zile. Întotdeauna, forza Inter!", a reacționat Chivu.

Inter are și amintiri negre din această zi. Pe 5 mai 2002 rata incredibil titlul în campionatul Italiei. Pierdea în ultima etapă, cu Lazio (2-4), iar trofeul ajungea la Juventus. Inzaghi, Simeone și Poborski (dublă) marcau pentru gruparea de pe Olimpico.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și