Închide meniul

VIDEO | Cristiano Ronaldo s-a ras în cap după ce s-a infectat cu coronavirus. Cum l-a surprins Georgina Rodriguez în sala de antrenament

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 octombrie 2020, 13:34

VIDEO | Cristiano Ronaldo s-a ras în cap după ce s-a infectat cu coronavirus. Cum l-a surprins Georgina Rodriguez în sala de antrenament

Profimediaimages

Cristiano Ronaldo are Covid-19

Copiii și iubita lui Rondaldo locuiesc la un alt nivel al vilei din Torino. Aceștia nu au intrat în contact cu el și îl privesc din spatele geamurilor. Georgina Rodriguez l-a și filmat pe Cristiano pe bicicleta de fitness.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo, antrenamente chiar și în izolare

Atacantul lui Juventus se antrena cu muzica dată la maximum și a ținut să le transmită fanilor că se simte bine și că este cu moralul ridicat. Atacantul de 35 de ani este asimptomatic și așteaptă să revină la antrenamentele campioanei Italiei de îndată ce va fi testat negativ de două ori la rând.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“El éxito en la vida no se mide por lo que logras, sino por los obstáculos que superas”
A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

"Sunt singur. Familia mea este la un alt nivel din casă și nu am intrat în contact. Ei sunt în carantină și respectă legile și protocoalele. Eu mă bucur de soare!

Cel mai bun medicament este somnul. Sunt fericit pentru că dorm bine câte 8-9 ore pe zi. Mănânc multe legume și nu abuzez de dulcuri. Nu îmi este frică de virus. Este ceva serios, dar nu îmi este frică!", a dezvăluit Cristiano Ronaldo într-o postare de pe rețelele de socializare.

Reclamă

Portughezul mai are o săptămână la dispoziție până la meciul dintre Juventus și Barcelona, din UEFA Champions League. L-ar putea avea adversar din nou pe Lionel Messi.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:40 LIVE TEXTFarul – Rapid 1-0. Louis Munteanu a marcat din nou. „Improvizaţia” lui Lobonţ nu a funcţionat! Dan Şucu, devastat la „oficială”! 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves Vezi toate știrile
Citește și