Închide meniul

VIDEO EXCLUSIV | "Gigi Becali are bani să cumpere jumătate din România". Transferurile de milioane pregătite de FCSB. Motivul pentru care Toni Petrea e de neînlocuit

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 decembrie 2020, 20:40

VIDEO EXCLUSIV | "Gigi Becali are bani să cumpere jumătate din România". Transferurile de milioane pregătite de FCSB. Motivul pentru care Toni Petrea e de neînlocuit

Gigi Becali, pregătit să facă transferuri importante la FCSB

Pentru moment, Gigi Becali îşi poate lua gândul de la Haruţ. Valeriu Iftime îl va vinde doar după Campionatul European de tineret. Tocmai ce a refuzat 1.3 milioane de euro din Italia şi Olanda pentru "perla" Moldovei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali insistă pentru aducerea lui Denis Haruţ la FCSB 

"Domnul Becali are ştiinţa asta a tatonării adversarului. Adică îmi spune 'dă-mi-l pe bani puţini că e bolnav, ţi-l iau şi pe ăla…". Pentru un jucător de talia lui Denis Haruţ nu cred că ar trebui să se zgârcească de un milion şi ceva", a declarat Valeriu Iftime pentru AS.ro.

Patronul lui FCSB vrea peste 20 de milioane de euro pentru perlele Dennis Man şi "Mbappe" Coman. Anamaria Prodan este convinsă că Becali nu are probleme cu banii nici măcar în perioada pandemiei.

"Gigi Becali n-are nevoie de bani. Ce nu înţeleg românii şi oamenii din fotbal este că Gigi Becali şi dacă îşi dă acum toată echipa, într-o oră îşi poate cumpăra încă două. Vorbesc oamenii că nu mai are Gigi Becali bani… are cât pentru jumătate din România, poate să o cumpere", a fost mesajul transmis de Anamaria Prodan în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă

Şi Dumitru Dragomir a asigurat că Gigi Becali are o avere colosală. "Are două-trei miliarde. El îi ajută şi pe săraci şi pe bogaţi. A adus zeci de milioane în ţara asta", a transmis fostul preşedinte al LPF.

Toni Petrea stă liniştit la FCSB. Fără echipă din luna octombrie, Reghecampf nu are de gând să se întoarcă să antreneze în România. 

"Nu cred că vine. Adică eu niciodată nu spun niciodată, dar este cumva cam greu să îl aduci pe Olăroiu, pe Reghecampf, pe Lucescu senior, pe Lucescu junior", a precizat Anamaria.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și