Închide meniul

VIDEO EXCLUSIV | "Să aibă încredere în mine!" Radu Drăguşin aşteaptă convocarea lui Mirel Rădoi. Ce i-a transmis Ronaldo, după debutul la Juventus

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 decembrie 2020, 18:05

VIDEO EXCLUSIV | "Să aibă încredere în mine!" Radu Drăguşin aşteaptă convocarea lui Mirel Rădoi. Ce i-a transmis Ronaldo, după debutul la Juventus

profimediaimages

Radu Drăguşin

Drăguşin a intrat în minutul 69 al meciului cu Lucescu şi Dinamo Kiev. "Va fi urmaşul lui Chiellini", au scris italienii, care l-au poreclit "Gigantul din România"

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce i-a spus Andrea Pirlo lui Radu Drăguşin

Pirlo l-a lăudat pe Drăguşin şi l-a îmbrăţişat după meci.

"Mi-a zis sa intru calm, relaxat, să fiu încrezător şi să mă bucur de moment. Au fost nişte emoţii foarte puternice, dar în timpul meciuului nu m-am mai gândit la ele neapărat", a spus Drăguşin, în exclusivitate pentru Antena Sport.

"Primul din multele meciuri care vor urma. Felicitări", e mesajul postat de Morata pentru Drăguşin, împreună cu o poză cu ei doi.

"Mi-au urat la cât mai multe convocări. Atât Morata, Ronaldo, cât şi restul colegilor m-au încurajat", a mai spus Drăguşin.

Reclamă

Radu Drăguşin, mesaj pentru Mirel Rădoi: "Să aibă încredere în mine"

El este al doilea român din istorie care îmbracă tricoul lui Juve, după Mutu. Mutu l-a chemat la tineret, dar Drăguşin are un mesaj şi pentru Rădoi!

"Sper ca selecţionerul naţionalei mari să mă cheme cât de curând la lot, să aibă încredere în mine şi să îmi dea această şansă", a spus tânărul de 18 ani.

Părinţii lui Drăguşin au plâns de bucurie când l-au văzut pe teren. Mama lui a recunoscut că i-ar fi plăcut ca băiatul ei să se facă baschetbalist, la fel ca ea.

Reclamă 4 / 0/3

În vară, Drăguşin a refăcut celebrul coş al lui Ronaldo, cu piciorul. "Atât Ronaldo, cât şi ceilalţi colegi mai experimentaţi ne ajută în vestiar şi pe teren", a declarat Drăguşin.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și