Închide meniul

VIDEO | Imaginile de colecţie cu care Barcelona vrea să-l ţină pe Messi pe Camp Nou. Cum a marcat argentinianul patru goluri într-un singur meci la doar 16 ani!

Antena Sport Publicat: 9 februarie 2021, 20:27

Reclamă
VIDEO | Imaginile de colecţie cu care Barcelona vrea să-l ţină pe Messi pe Camp Nou. Cum a marcat argentinianul patru goluri într-un singur meci la doar 16 ani!

profimediaimages

Clipul special postat de Barcelona pentru Lionel Messi

Lionel Messi avea 16 ani, dar juca la o grupă mult mai mare de vârstă. Clipul prezentat de Barcelona este din competiţia juniorilor sub 19 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi, patru goluri într-un meci, la doar 16 ani 

Imaginile fabuloase au avut loc în 2004. "Acel moment în care un anume Leo Messi, în vârstă de 16 ani, marca patru goluri contra lui Sevilla într-un singur meci", este mesajul scris pe contul de Twitter al Barcelonei.

În acelaşi an, după ce tocmai împlinise 17 ani, Lionel Messi a debutat la echipa mare a Barcelonei, pentru care a jucat până acum 504 meciuri şi a marcat 457 de goluri în campionat.

La vară, starul Barcei ar putea pleca însă de la echipa la care a jucat toată cariera. France Football l-a prezentat deja în tricoul lui PSG.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:05

Gigi Becali a dezvăluit schimbarea pe care a comandat-o la pauza meciului cu RFS! Dialogul pe care l-a avut cu Mihai Stoica

12:01

„Aşa era şi când antrenam eu acolo!” Nicolae Dică, verdict după ce FCSB a debutat perfect în Europa League

11:53

Dinamo – Botoşani e SOLD OUT! „Câinii” iau cu asalt arena Arcul de Triumf! Ce bornă impresionantă pot stabili jucătorii lui Kopic

11:50

Ce şanse are FCSB să se califice în optimile Europa League, după victoria de senzaţie cu RFS! Opinia specialiştilor

11:12

„Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1

11:02

Gigi Becali a remarcat în mod special un jucător de la FCSB, după victoria cu 4-1 cu RFS: „A auzit declaraţiile mele”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și