Închide meniul

VIDEO | Ionuţ Nedelcearu, clipe de coşmar în Grecia. Fanii lui AEK Atena au vrut să-i dezbrace de tricouri pe jucători

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 aprilie 2021, 12:54

VIDEO | Ionuţ Nedelcearu, clipe de coşmar în Grecia. Fanii lui AEK Atena au vrut să-i dezbrace de tricouri pe jucători

Ionuţ Nedelcear a plecat de la AEK Atena

Profimedia

Ionuţ Nedelcearu a intrat pe teren abia în minutul 64. Scorul era deja 4-0 pentru oaspeţi. Fundaşul român a deviat mingea în poartă 10 minute mai târziu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Nedelceanu, în mijlocul scandalului de la AEK Atena-Olympiacos 1-5

AEK a dat golul de onoare chiar înainte de final. Meciul de pe stadionul olimpic din Atena s-a jucat cu porţile închise, dar în tribune s-a aflat un grup restrâns de fani.

Aceştia au creat un adevărat haos. Au coborât pe gazon şi nu i-au lăsat pe jucători să meargă la vestiare. "Dați jos acum tricoul sfânt al lui AEK. Dați-l jos și plecați toți!”, au strigat suporterii furioşi.

Reclamă

AEK Atena a suferit a treia înfrângere la rând şi este locul 5 în campionat. Echipa lui Nedelcearu are 48 de puncte în 28 de etape. Liderul Olympiacos are 73 de puncte!

Răzvan Lucescu este printre antrenorii doriţi de AEK în locul spaniolului Manolo Jimenez.

De cealaltă parte, fanii lui Olympiacos au făcut sărbătoare după umilinţa produsă rivalilor. Ei au cântat şi au aprins torţe la baza de antrenament.

Reclamă 4 / 0/3

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și