Închide meniul

VIDEO | Lui Jose Mourinho nu îi vine să creadă! Tottenham a condus cu 3-0 în minutul 82, dar nu a câștigat. Gol fabulos al lui West Ham la ultima fază!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 octombrie 2020, 17:46

VIDEO | Lui Jose Mourinho nu îi vine să creadă! Tottenham a condus cu 3-0 în minutul 82, dar nu a câștigat. Gol fabulos al lui West Ham la ultima fază!

Profimediaimages

Manuel Lanzini, gol spectaculos în poarta lui Tottenham

Jose Mourinho și-a pus mâinile în cap! Nimic nu anunțat așa ceva, după începutul furibund al lui Spurs. Harry Kane și Son Heung-Min au dat recital în debut. Jucătorul din Coreea de Sud a deschis scorul în minutul 1, din pasa lui Kane. Rolurile s-au schimbat imediat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tottenham – West Ham 3-3

În minutul 16, Harry Kane a reușit "dubla" și se anunța o nouă victorie a lui Tottenham. Mourinho i-a făcut debutul și lui Gareth Bale, cel care a revenit după 7 ani în capitala Angliei. Galezul a avut și o ocazie uriașă de a marca, dar nu a trimis cadrat din poziție ideală.

"Ciocănarii" nu au ratat și au semnat o revenire incredibilă! Balbuena a redus din diferență în minutul 82. A urmat un autogol de cascadorii râsului al lui Sanchez și trupa lui Moyes a început să spere. La ultima fază, Manuel Lanzini a înscris cu o execuție fabuloasă. 

VEZI AICI VIDEO CU TOATE GOLURILE MECIULUI!

Argentinianul a trimis, de la aproximativ 25 de metri, un trasor perfect, în vinclu. A făcut 3-3 și imediat arbitrul a fluierat finalul partidei. A fost pentru prima dată în istoria Premier League când o echipă revine de la 0-3 după minutul 81!

Reclamă

Tottenham a rămas cu o singură înfrângere staginală, dar a pierdut puncte importante. Etapa trecută s-a distrat cu Manchester United. I-a învins pe "diavoli" cu 6-1.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și