Închide meniul

VIDEO | Real Madrid nu se refuză! Jucătorii lui Alcoyano, reacția fabuloasă când au aflat că vor juca cu ”galacticii” în Cupa Regelui

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 8 ianuarie 2021, 19:37

VIDEO | Real Madrid nu se refuză! Jucătorii lui Alcoyano, reacția fabuloasă când au aflat că vor juca cu ”galacticii” în Cupa Regelui

profimediaimages

Jucătorii de la Alcoyano au izbucnit în urale când au picat cu Real Madrid în Cupa Regelui

Va fi a treia întâlnire dintre Real Madrid și Alcoyano, madrilenii câștigându-le pe cele două de până acum. Echipa din Segunda Division a trecut cu 2-1 de Huesca, iar jucătorii au urmărit tragerea la sorți cu sufletul la gură. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ei au izbucnit în urale și au început să cânte atunci când au aflat numele ilustrului lor adversar. În Cupa Regelui, toate fazele se joacă într-un singur meci, fără tur-retur.

Emilio Butragueno: ”Vom avea un joc greu la Alcoy”

Emilio Butragueno, legenda lui Real Madrid și acum oficial în cadrul clubului, a cerut atenție înaintea partidei cu divizionara secundă.

Vom avea un joc foarte greu la Alcoy și știam asta. Să joci cu Real Madrid aduce întotdeauna o atmosferă festivă și, pentru echipele din afara Primerei Division, care primesc această șansă rar, este desigur un joc special.

Sunt o echipă foarte competitivă și trebuie să fim atenți și la vreme. (…) Cupa este atât de interesantă deoarece totul se decide în 90 de minute. Trebuie să fim complet concentrați și să vrem să ne calificăm în șaisprezecimi”, a declarat Emilio Butragueno.

Reclamă

Zinedine Zidane este negativ pentru COVID-19 și poate reveni pe banca lui Real Madrid

Vești bune pentru Real Madrid în acest final de săptămână! Zinedine Zidane, antrenorul care a fost în contact cu o persoană depistată pozitiv cu noul coronavirus și a trebuit să intre în izolare, a fost testat de două ori negativ și își poate relua îndatoririle pe banca tehnică.

Șeful de la Real a primit permisiunea să facă deplasarea la Osasuna după ce a fost negativ la două teste consecutive pentru COVID-19, astfel că el va putea fi pe banca ”galacticilor”, raportează englezii de la Daily Mail.

Fostul mijlocaș de geniu fusese deja testat negativ joi, dar avea nevoie de două astfel de rezultate pentru a putea sta pe marginea terenului.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și