Închide meniul
Video

VIDEO | Să vină EURO la Bucureşti! Stadionul Arcul de Triumf a fost inaugurat. "Sunt puţine arene care au astfel de dotări"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 decembrie 2020, 19:00 / Actualizat: 12 mai 2021, 12:55

Stadionul Arcul de Triumf a fost inaugurat în aceeaşi zi cu linia de cale ferată care leagă aeroportul de Gara de Nord. 36 de miloane de euro a costat arena de 8.000 de locuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un nou stadion din România a fost dat în folosinţă

"Sunt foarte puţine capitale europene moderne care îşi permit, în centrul oraşului, lângă Arcul de Triumf, să aibă un asemnea stadion şi sunt foarte puţine stadioane care au asemenea dotări", a declarat Gică Popescu.

Pe arena de rugby, Popescu nu s-a băgat la o gramadă cu premierul României şi cu şeful de la rugby, Alin Petrache.

"Nu sunt cu mâna, eu sunt cu piciorul. Un astfel de stadion poate găzdui şi meciuri de fotbal", a mai spus fostul căpitan al Barcelonei.

Înainte să meargă la Arcul de Triumf, premierul i-a primit pe dinamoviştii care vor şi ei stadion nou. Marius Niculae, Florin Prunea, Ionel Dănciulescu şi Patrick Borcea au cerut ajutor de la Guvern.

Reclamă

"Suporterii de la Dinamo trebuie să înţeleagă că acest stadion se va face. Dânsul a spus foarte clar: 'băieţi, nici să nu mai întrebaţi de stadion, spuneţi-le suporterilor că Dinamo va avea 100% stadion în cel mai scurt timp.

Se va rezolva în termenii legali. Important e ca suporterii să înţeleagă că se va face acest stadion, de aia ne-a şi invitat. Când se va termina auditul şi se vor vedea toate documentele de la Clubul Sportiv, vor începe şi procedurile", a declarat Florin Prunea.

Stadionul Arcul de Triumf

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Arena are 8.200 de locuri şi a costat 34 de milioane de euro
  • Gică Popescu, încântat de Stadionul Arcul de Triumf

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum Vezi toate știrile
Citește și