Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

”Vin pe bicicletă!” Dan Petrescu l-a sunat pe Costin Curelea! Cum a ajuns fostul atacant secundul său: ”Ce-i cu tine aici, mă!”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 29 iunie 2021, 15:13

”Vin pe bicicletă!” Dan Petrescu l-a sunat pe Costin Curelea! Cum a ajuns fostul atacant secundul său: ”Ce-i cu tine aici, mă!”

AS.ro

Dan Petrescu l-a sunat pe Costin Curelea

Dan Petrescu l-a sunat pe Costin Curelea! Curelea a fost abordat de Dan Petrescu pe când era la Clinceni. Fostul atacant era secundul lui Ilie Poenaru când a fost sunat de tehnicianul celor de la CFR, pe atunci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu l-a sunat pe Costin Curelea

Curelea a acceptat fără să stea pe gânduri, chiar dacă Petrescu i-a transmis că se poate gândi.

Eram la Clinceni și vine el cu CFR-ul: Ce-i cu tine aici, mă? I-am zis că sunt antrenor și nu a mai zis nimic. Am mai vorbit la telefon. M-a sunat prin mai.

Mi-a zis că are nevoie. M-a întrebat dacă aș vrea, am zis nu că aș vrea, vin cu bicicleta. I-am zis că rezolv eu cu cei de la Clinceni. Am fost un norocos, am luat campionatul. Mi-am și văzut de treaba mea”, a dezvăluit Curelea la AS.ro LIVE.

Dan Petrescu a refuzat mai multe oferte

Curelea susține că Petrescu a refuzat mai multe oferte în această vară. Rămas liber de contract, după experiența de la Kayserispor, ”Bursucul”, nu se grăbește să accepte o ofertă.

Reclamă

Mister are o cotă și își permite să aleagă. Acceptă ce vrea. Deciziile contează cel mai mult, acum. Cu siguranță ne vom găsi, să vedem când și unde”, a declarat Curelea.

Costin Curelea, impresionat de Dan Petrescu

Costin Curelea, impresionat de Dan Petrescu! Curelea a fost antrenat de Petrescu la Sportul. ”Când a intrat în vestiar, am înlemnit!”, a dezvăluit fostul atacant la AS.ro LIVE. Conform acestuia, Petrescu impunea respect încă de la începuturile sale în cariera de antrenor.

Reclamă 4 / 0/3

Punea presiune pe noi, tot timpul, când era antrenor. Când veneam la antrenament, ne făceam cruci, se alerga mult. Ușor, ușor a mai schimbat, s-a adaptat și el”, și-a amintit Curelea.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
  • AS.ro LIVE este de luni până vineri, de la 10:30, pe www.as.ro/live
  • Costin Curelea a fost invitat la AS.ro LIVE

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și